TYT genel deneme önerisi

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
Online sitelere vs baktım fakat doğru düzgün bulamadım TYT genel deneme. Hangisini çözmeliyim? Hangi ÖSYM seviyesinde veya ona yakın tam olarak bilmiyorum. 345'i beğenmiştim branş denemelerini çözerek fakat onun da TYT genel denemesini bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
OGM materyalden 3 Adım TYT denemelerine göz at seviyene uygun olanları kesinlikle çöz bence. Adamlar kendisi dedi bunlara yakın soracağız diye.

345 yok ise Bilgi Sarmal 3D falan da bakabilirisiniz veya arkadaşın dediği gibi MEB denemelerine bakabilirisiniz sınava en yakın deneme o zaten.

345 yok ise Bilgi Sarmal 3D falan da bakabilirisiniz veya arkadaşın dediği gibi MEB denemelerine bakabilirisiniz sınava en yakın deneme o zaten.

3D'den aldım fakat sadece 4'lü denemesini alabildim başka yok. Bilgi sarmala bakacağım.

Ogm materyalden 3 adım TYT denemelerine göz at seviyene uygun olanları kesinlikle çöz bence. Adamlar kendisi dedi bunlara yakın soracağız diye.

Ogm materyali çözdüm birkaç denemesini sosyal mat fen bunları çoğu kötü sorular ayrıyeten paragrafı da ağır ve bilgi içeriyor biraz. Hadi paragrafı biraz daha iyi diğerlerine göre de fakat imkanı yok deneme halinde verim alarak çözülmez çünkü 5 senedir çıkmamış konuyu da deneme içine katıyor ve bunları çalışmaya uğraşacağıma giderim AYT de eksiklerimi kapatırım.

Yusuf mert arslan kanalı ogm denemelerinden hangilerinin çözülüp çözülmeyeceğini anlatmıştı ona kesinlikle bakın derim ve hatta buldum buyurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…