TYT geometri çalışmaya ne zaman başlanmalı?

XSamurai

Hectopat
Selamünaleyküm. TYT matematikte ilk 4-5 konuyu bitirdim. Daha problemlere gelmedim. TYT geometriye problemlere geçerken mı başlamalıyım? Ne zaman başlamak daha doğru olur?

Selamünaleyküm. TYT matematikte ilk 4-5 konuyu bitirdim. Daha problemlere gelmedim. TYT geometriye problemlere geçerken mı başlamalıyım? Ne zaman başlamak daha doğru olur?
Sınava 2025 de girecekseniz geç kalmışsınız hocam olabildiğince erkenden başlayın tempoyu da arttırmaya çalışın bence geo ve problemler sınava kadar düzenli çözülmeli

Sınava daha 7 ay var ne geçi? Şu anda başlasa sınava kadar 10 numara bitirir.
Aralık ayı gelmiş tyt mat bitmemiş daha , diğer tyt dersleri de var. Hadi hepsini 1 ocağa kadar hallettin varsayalım. Kalan 6 ayda ayt konularını bitireceksin üstüne denemelerle götüreceksin ve eksik konuların çıkacak onlara da çalışacaksın öyle mi? Bu tempoda çok zor günde ciddi çalışma saatlerine çıkılırsa mümkün olabilir ancak. Hele sayısal ise öyle bile olmayabilir aytyi bilmiyorum üzerine çok yorum yapmam doğru olmaz

Siz ne kadar abartmışsınız. AYT sayısal alanda en fazla 4 ay sürecek bir süreç. Dediğiniz gibi tam 1 ocakta AYT başladı diyelim, sınava kadar 6 ay 22 gün olacak. Konu yetişmez demek saçmalıktan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…