TYT geometri kitabı önerisi

Ankara güçlendiren serileri 3D yayınları iyidir.

Ankara'yı en son LGS zamanları duymuştum hocam çok adı geçmiyor lise zamanlarında ama siz öyle diyorsanız bakacağım teşekkürler. Ayrıca 3D'yi söylemeyi unutmuşum o da bayağı öneriliyor fakat ilk geometri soru bankası olacağı için zor gelebilir mi diye tereddütteyim. Bir de geometri kamp kitabı olarak 3D olduğu için benzer soruları görmem umarım soru bankasında da.

Ankara'yı en son LGS zamanları duymuştum hocam çok adı geçmiyor lise zamanlarında ama siz öyle diyorsanız bakacağım teşekkürler. Ayrıca 3D'yi söylemeyi unutmuşum o da bayağı öneriliyor fakat ilk geometri soru bankası olacağı için zor gelebilir mi diye tereddütteyim. Bir de geometri kamp kitabı olarak 3D olduğu için benzer soruları görmem umarım soru bankasında da.

Zor etmez sizi Ankara'yı ısınmak için 3D'yi de zorluk çözmeniz için önerdim iyidir sizin için derslerinize uyum sağlıyor ikisi de.

Selamlar dostlar. Orijinali beğeniyorum genel olarak fakat 3 4 5 çok öneriliyor arada kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

345 şu anda kullanıyorum gerçekten çok iyi bir kitap. Özellikle bazı sorularını ÖSYM sınavlarına koyun hiç fark etmezsiniz bile.

Öte yandan orijinal de çok kalitelidir ama zor bir kaynaktır.

345 ise hem kolay hem orta hem de orta-zor arası (nadiren de zor) sorular içeriyor.

Şu ana kadar geometriden hangi kaynakları çözdünüz?

Eğer 1. soru bankasıysa kolay seviye bir soru bankası alın.

Acil geometrinin ilacı öneririm.

Selamlar dostlar. Orijinali beğeniyorum genel olarak fakat 3 4 5 çok öneriliyor arada kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Orijinal almak daha mantıklı gibi yazın başı geometri ilacıyla başladım şu an orijinal çözüyorum sorular ne çok zor ne de kolay abartıldığı kadar zor değil tam ÖSYM tarzında hem de bazı testleri daha kolay 3 4 5 ise çok klasikleşti soru tipleri biribirini çağrıştırıyor. Evde abimden kalma %25'i çözülmüş duruyor ama hiç bakmak bile istemedim.

345 şu anda kullanıyorum gerçekten çok iyi bir kitap. Özellikle bazı sorularını ÖSYM sınavlarına koyun hiç fark etmezsiniz bile.

Öte yandan orijinal de çok kalitelidir ama zor bir kaynaktır.

345 ise hem kolay hem orta hem de orta-zor arası (nadiren de zor) sorular içeriyor.

Şu ana kadar geometriden hangi kaynakları çözdünüz?

Eğer 1. soru bankasıysa kolay seviye bir soru bankası alın.

Acil geometrinin ilacı öneririm.

Daha hiç soru bankası çözmedim hocam ama sıfır değilim. O yüzden de kolay kitap almak istemiyorum. 345'in içerisinde kolay sorular da olduğu için en azından 345 almak istiyorum ama orijinal kafamı karıştırıyor. Ayrı olarak da 3D var tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı