D diyar06 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 TYT geometride sadece açılar ve üçgenler, çokgenler, katı Cisimler'e çalışarak 4-5 net yapmak istiyorum geometriden. Bu üç konu başta ortada ve sonda diğerlerine çalışmadan bu konulara çalışabilir miyim diğerleriyle bağlantılı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
TYT geometride sadece açılar ve üçgenler, çokgenler, katı Cisimler'e çalışarak 4-5 net yapmak istiyorum geometriden. Bu üç konu başta ortada ve sonda diğerlerine çalışmadan bu konulara çalışabilir miyim diğerleriyle bağlantılı mı?
Y yldonur Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Sadece üçgenler 5 net yaptırır bu saydıkların 8 nete kadar çıkar dostum.
D diyar06 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 yldonur dedi: Sadece üçgenler 5 net yaptırır bu saydıkların 8 nete kadar çıkar dostum. Genişletmek için tıkla... O zaman üçgenlere hakim olsam yeter. Teşekkür ederim hocam
yldonur dedi: Sadece üçgenler 5 net yaptırır bu saydıkların 8 nete kadar çıkar dostum. Genişletmek için tıkla... O zaman üçgenlere hakim olsam yeter. Teşekkür ederim hocam