Nocthyr Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler
Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler
Çözüm C C Covid1920 19 Ağustos 2025 Nocthyr dedi: Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor.
Nocthyr dedi: Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 En basitce. Tyt yi sadece mantığın ve az bi bilgiyle çözersin ama ayt için full formul gibisinden Artı 0 Eksi
KS KS Nocthyr Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Birisiokadar dedi: En basitce. TYT'yi sadece mantığın ve az bir bilgiyle çözersin ama AYT için full formul gibisinden Genişletmek için tıkla... Hocam aslında onu anladım ancak Eyüp B. Geo VDD'sini kullanıyorum ve hangi konuları atlamam lazım onu merak ediyorum Artı 0 Eksi
Birisiokadar dedi: En basitce. TYT'yi sadece mantığın ve az bir bilgiyle çözersin ama AYT için full formul gibisinden Genişletmek için tıkla... Hocam aslında onu anladım ancak Eyüp B. Geo VDD'sini kullanıyorum ve hangi konuları atlamam lazım onu merak ediyorum
C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 1 19 Ağustos 2025 #4 Nocthyr dedi: Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Nocthyr dedi: Hocalarım çok merak ettiğim bir konudur ki daha önce net bir cevap alamadım. Şimdi piyasada hepten TYT-AYT geometri kitapları var. AYT'de olup da TYT'de olmayan konuları yeşillendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler Genişletmek için tıkla... Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor.
KS KS Nocthyr Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #5 Covid1920 dedi: Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aradığım cevap buydu. Artı 0 Eksi
Covid1920 dedi: Analitik Geometri AYT'de çıkıyor, diğer bütün konular TYT'de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, aradığım cevap buydu.
C Covid1920 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 1 19 Ağustos 2025 #6 https://www.mbaakademi.com/blog/icerik/tyt-geometri-konulari-ve-soru-dagilimi Analitik var ama çemberin analitiği ve dönüşüm geometrisi yok. Son düzenleme: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
https://www.mbaakademi.com/blog/icerik/tyt-geometri-konulari-ve-soru-dagilimi Analitik var ama çemberin analitiği ve dönüşüm geometrisi yok.
KS KS Nocthyr Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #7 Covid1920 dedi: 2025 TYT GEOMETRİ KONULARI VE SORU DAĞILIMI Analitik var ama çemberin analitiği ve dönüşüm geometrisi yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam Artı 0 Eksi
Covid1920 dedi: 2025 TYT GEOMETRİ KONULARI VE SORU DAĞILIMI Analitik var ama çemberin analitiği ve dönüşüm geometrisi yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam