O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.211 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #11 maximilian borsodi dedi: Video çözüm uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım da hocam. Giriş orta seviyesine sorun olmaz değil mi? Çok zor gelmesini istemem. Bir de 345 Yayınları nasıl?
maximilian borsodi dedi: Video çözüm uygulaması var. Genişletmek için tıkla... Ben de alacağım da hocam. Giriş orta seviyesine sorun olmaz değil mi? Çok zor gelmesini istemem. Bir de 345 Yayınları nasıl?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 13 Temmuz 2023 #12 3D bu işi matematik özelinde çok iyi yapıyor. Tavsiye ederim.
0xtalha.eth Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #13 mustafa612789 dedi: Bilgi sarmal almayı düşünüyordum ancak zor olduğunu duyduğum için çekinmiştim. Öneriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka orta seviye bence sende demişsin 9 10 idare eder basit kitaplar bu sefer çok basit kalır sen bilgi sarmal orta seviyedir iyi kitapdır yani.
mustafa612789 dedi: Bilgi sarmal almayı düşünüyordum ancak zor olduğunu duyduğum için çekinmiştim. Öneriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka orta seviye bence sende demişsin 9 10 idare eder basit kitaplar bu sefer çok basit kalır sen bilgi sarmal orta seviyedir iyi kitapdır yani.