TYT geometri

alperenkrkmazzz

Hectopat
TYT konu olarak bitti bir süredir denemelere giriyorum Türkçe 35'in altına düşmüyor genelde fen ve sosyalde 15-20 arası matematikte ilk 30 soruda genelde 20 falan çıkıyor ama şu geometriyi yapamıyorum 10 soru varsa 1 tane zorla çıkıyor ne yapabilirim nasıl geliştireceğim?

TYT konu olarak bitti bir süredir denemelere giriyorum Türkçe 35'in altına düşmüyor genelde fen ve sosyalde 15-20 arası matematikte ilk 30 soruda genelde 20 falan çıkıyor ama şu geometriyi yapamıyorum 10 soru varsa 1 tane zorla çıkıyor ne yapabilirim nasıl geliştireceğim?
Daha fazla soru çözerek.

Konu eksiğin vardır. 10'da 1 çok az.

Daha fazla soru çözerek.
1 soru anca çıkıyorsa konu eksiği var demektir.

Şu aşamada özel bir yöntem yok sizin için. Konu eksiğiniz var, onları kapatmanız lazım. Geometri önemlidir. Bilince hem zevklidir hem de kısa sürede çözersiniz konuları.

Temel varsa en az orta seviye, bir klasik geometri kitabı cozmenizi öneririm. Çok faydası oluyor. Ondan sonra yeni nesil sorulara bakarsınız.

Şu aşamada özel bir yöntem yok sizin için. Konu eksiğiniz var, onları kapatmanız lazım. Geometri önemlidir. Bilince hem zevklidir hem de kısa sürede çözersiniz konuları.

Temel varsa en az orta seviye, bir klasik geometri kitabı cozmenizi öneririm. Çok faydası oluyor. Ondan sonra yeni nesil sorulara bakarsınız.

Kuralları falan biliyorum ama yeni nesil sorularda hiçbir şey göremiyorum var mıdır önereceğiniz kaynak veya kanal.

Kanka onu bunu bırakta birşey sorucam tyt 345 de fonksiyonlar ı bitirdim 3d ye geçtim ama iyi çözemiyorum zor geliyor normalde 3d bittik den sonra apotrmi başlıcaktım ama zor geldi sence apoteminin tyt kısmını bitirip sonra 3d çözsem mantıklı olur mu yada 3d den devam mı edim, zorlansam da yapmaya çalışırım.

Bu dediklerim tyt fonksiyon için ayt konusu daha bitmedi tyt için konu eksiğim yok ama 345 de bitirdim

Bi de soruyu ya yapıyorum yada hiç ellemeden geçiyorum anlamıyorum. Çözümü var mı

@memirm
Kuralları falan biliyorum ama yeni nesil sorularda hiçbir şey göremiyorum var mıdır önereceğiniz kaynak veya kanal.

Konu eksiğin vardır. 10'da 1 çok az.
Daha fazla soru çözerek.

Kanka onu bunu bırak da bir şey soracağım TYT 345 de fonksiyonlar ı bitirdim 3D'ye geçtim ama iyi çözemiyorum zor geliyor normalde 3D bittikden sonra apotrmi başlayacaktım ama zor geldi sence apoteminin TYT kısmını bitirip sonra 3D çözsem mantıklı olur mu ya da 3D'den devam mı edeyim, zorlansam da yapmaya çalışırım.

Bu dediklerim TYT fonksiyon için AYT konusu daha bitmedi TYT için konu eksiğim yok ama 345 de bitirdim.

Bir de soruyu ya yapıyorum ya da hiç ellemeden geçiyorum anlamıyorum. Çözümü var mı?

@memirm

Farklı yorumlara ihtiyacın vardır ben Eyüp bden olsun bir sürü hocalardan tekli soru çözümleri izliyorum faydasını görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı