TYT geometriye ne zaman başlanılmalı?

Normalde herkes son 3 4 ay baksan yeter diyordu ama FKB'de 5 10 net yapmak kadar basit değil galiba geometri. Peki temel için kaynak olarak ne önerirsiniz hocam?
Kim o herkes? Bana 10. sınıfta çalışmaya başlayayım mı diyen herkese sadece geometri ve pkob çalıştırıyorum. Ne olursa olsun, kim olursan ol acilen yarın başla.

Merhaba, 12.sınıf ve dilciyim. Şu an matematik ağırlıklı çalışıyorum geometriye de başlamalı mıyım temelden hafif hafif?

Hocam bence başlayın geometriyi ne kadar erken hallederseniz o kadar iyi çünkü geometri geç başlayınca arada kaynayabiliyor.

Kim o herkes? Bana 10. sınıfta çalışmaya başlayayım mı diyen herkese sadece geometri ve pkob çalıştırıyorum. Ne olursa olsun, kim olursan ol acilen yarın başla.

Etrafımdakilerin tavsiyeleri maalesef. Peki karekök 0 geometri mi önerirdiniz yoksa acil fasikülleri mi?

Etrafımdakilerin tavsiyeleri maalesef. Peki karekök 0 geometri mi önerirdiniz yoksa acil fasikülleri mi?

Karekök çok temel, acil ortalama, bunları çözmeden orijinal 3D falan çözme. Yerel kırtasiylerden daha rahat bulursunuz.

Karekök çok temel, acil ortalama, bunları çözmeden orijinal 3D falan çözme. Yerel kırtasiylerden daha rahat bulursunuz.

Emin olmak için soruyorum, acilin "geometrinin ilacı" kitabı değil değil mi, fasikül istemem gerek kırtasiyeden direkt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…