K khomur Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Bu sene kendimi denemek için kaydolmuştum. TYT sınavına girmeden YDT'ye sadece kendimi denemek için girebilir miyim? Tercih falan yapmayacağım zaten. Bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleme: 17 Haziran 2023
Bu sene kendimi denemek için kaydolmuştum. TYT sınavına girmeden YDT'ye sadece kendimi denemek için girebilir miyim? Tercih falan yapmayacağım zaten. Bilen varsa yazabilir mi?
Topaz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 281 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #2 khomur dedi: Bu sene kendimi denemek için kaydolmuştum. TYT sınavına girmeden YDT'ye sadece kendimi denemek için girebilir miyim? Tercih falan yapmayacağım zaten. Bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, TYT'ye girmen zorunlu diğer oturumlara katılım sağlaman için.
khomur dedi: Bu sene kendimi denemek için kaydolmuştum. TYT sınavına girmeden YDT'ye sadece kendimi denemek için girebilir miyim? Tercih falan yapmayacağım zaten. Bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, TYT'ye girmen zorunlu diğer oturumlara katılım sağlaman için.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 670 17 Haziran 2023 #3 Böyle yaziyor hocam: YKS'ye başvuran tüm adayların, temel yeterlilik testine (TYT) katılmaları zorunludur. Diğer oturumlar (AYT ve YDT) ise isteğe bağlıdır. Ancak TYT sınavına girmeyen adaylar, diğer oturumlara katılsalar da puanları hesaplanmaz.
Böyle yaziyor hocam: YKS'ye başvuran tüm adayların, temel yeterlilik testine (TYT) katılmaları zorunludur. Diğer oturumlar (AYT ve YDT) ise isteğe bağlıdır. Ancak TYT sınavına girmeyen adaylar, diğer oturumlara katılsalar da puanları hesaplanmaz.