TYT günlük çalışma programı + kaynak önerisi

Particle Cannon

Hectopat
Arkadaşlar 0'dan TYT çalışmaya başlayacağım hem kaynak hem de çalışma programı önerebilir misiniz?
0'dan hazırlanacağım için daha çok kolay orta arası olduğunu düşündüğüm kitapları sipariş ettim.
Mat: Rehber matematik 0'dan matematik ve kamp kitaplarını satın aldım.
Geometri: Rehber matematik 0'dan kitabı ve ayrıca kamp kitabı + Tonguç Akademi 0'dan TYT geometri kitabını aldım.
Tarih: Tonguç kronolojik kitabı, fizik: Benim hocam video ders defteriyle soru bankası. Kimya: Benim hocam video ders defteri+soru bankası.
Biyoloji: Fundamentals biyoloji kitabını aldım. Türkçe: Rüştü hocanın video ders defteri+ soru bankası şeklinde.
Bu kitaplarla temel atmayı düşünüyorum bana extra kaynak önerileriniz nedir?
Ayrıca her dersten az az ilerletmeye mi çalışayım? Yoksa pazartesi sayısal dersler salı günü sözeller vb gibi mi nasıl yapayım?

Arkadaşlar 0'dan TYT çalışmaya başlayacağım hem kaynak hem de çalışma programı önerebilir misiniz?
0'dan hazırlanacağım için daha çok kolay orta arası olduğunu düşündüğüm kitapları sipariş ettim.
Mat: Rehber matematik 0'dan matematik ve kamp kitaplarını satın aldım.
Geometri: Rehber matematik 0'dan kitabı ve ayrıca kamp kitabı + Tonguç Akademi 0'dan TYT geometri kitabını aldım.
Tarih: Tonguç kronolojik kitabı, fizik: Benim hocam video ders defteriyle soru bankası. Kimya: Benim hocam video ders defteri+soru bankası.
Biyoloji: Fundamentals biyoloji kitabını aldım. Türkçe: Rüştü hocanın video ders defteri+ soru bankası şeklinde.
Bu kitaplarla temel atmayı düşünüyorum bana extra kaynak önerileriniz nedir?
Ayrıca her dersten az az ilerletmeye mi çalışayım? Yoksa pazartesi sayısal dersler salı günü sözeller vb gibi mi nasıl yapayım?

Sen TYT'yi boşver ne zaman geri dönüp codyden intikam alacaksın:D ekstra kaynak olarak şimdilik kitaplarınız yeter gibi biraz ilerledikten sonra 3D 345 gibi kitaplara geçersiniz önerim mat temelli bir çalışma programı yapmanız ve her birinde az az ilertleseniz daha iyi

Sen TYT'yi boş ver ne zaman geri dönüp codyden intikam alacaksın:D ekstra kaynak olarak şimdilik kitaplarınız yeter gibi biraz ilerledikten sonra 3D 345 gibi kitaplara geçersiniz önerim mat temelli bir çalışma programı yapmanız ve her birinde az az ilertleseniz daha iyi.

Cevap için teşekkür ederim diğer derslerde attığım kitapları bitirsem yeterli olur mu?
Matematik için ayrıca söylediğiniz kitaba da bakacağım.
Ayrıca Summerslam'de return gelebilir sakın kaçırma. 😄

Son düzenleme:
Cevap için teşekkür ederim diğer derslerde attığım kitapları bitirsem yeterli olur mu?
Matematik için ayrıca söylediğiniz kitaba da bakacağım.
Ayrıca Summerslam'de return gelebilir sakın kaçırma. 😄

Mat için satın aldığınız kitapları güzel bir şekilde ilerlettikden sonra 345 yayınları ya da 3D'ye gecmeniz iyi olabilir
Geometri için satın aldığınız kitaplardan ilerlettikden sonra toprak yayınlarından, 3D'den devam edebilirsiniz
Tarih sadece TYT ile sınırlı kalacaksa yeterli
Fizik kimya biyoloji sadece TYT içinse yeterli (TYT fende konuları sağlam oturtmaniz büyük önem arz eder )
Türkçede şu an yeterli biraz çözdükten sonra paragraf kitabı alıp günlük çözebilirsiniz
Ayrıca summerslamı da beklemedeyiz:)

Mat için satın aldığınız kitapları güzel bir şekilde ilerlettikden sonra 345 yayınları ya da 3D'ye gecmeniz iyi olabilir.
Geometri için satın aldığınız kitaplardan ilerlettikden sonra toprak yayınlarından, 3D'den devam edebilirsiniz.
Tarih sadece TYT ile sınırlı kalacaksa yeterli.
Fizik kimya biyoloji sadece TYT içinse yeterli (TYT fende konuları sağlam oturtmaniz büyük önem arz eder )
Türkçede şu an yeterli biraz çözdükten sonra paragraf kitabı alıp günlük çözebilirsiniz.
Ayrıca summerslamı da beklemedeyiz:)

Hocam tekrardan merhabalar.
Fizik için benim hocam TYT video ders defteriyle test kitabını aldığımı söylemiştim kamp olarak VIP fizik kampını izlemeye karar verdim. VIP fizik kampı için video defteriyle soru bankası sipariş ettim.
Matematik için de şu anda Rehber Mat. 0'dan matematik kampını günlük uyguluyorum temel konularda eksiklerim olduğu için önce o kampı bitireceğim. EyüpB 3D video destekli defteri ve soru bankası kitabını da öneriniz üzerine TYT kampı için sipariş ettim. Tarih kitabım var.
Bunlar haricinde coğrafya, felsefe, din, gibi dersler için kitap almaya gerek var mı ?
Son olarak başka ne önerirsiniz ?

Hocam tekrardan merhaba.
Fizik için benim hocam TYT video ders defteriyle test kitabını aldığımı söylemiştim kamp olarak VIP fizik kampını izlemeye karar verdim. VIP fizik kampı için video defteriyle soru bankası sipariş ettim.
Matematik için de şu anda Rehber Mat. 0'dan matematik kampını günlük uyguluyorum temel konularda eksiklerim olduğu için önce o kampı bitireceğim. EyüpB 3D video destekli defteri ve soru bankası kitabını da öneriniz üzerine TYT kampı için sipariş ettim. Tarih kitabım var.
Bunlar haricinde coğrafya, felsefe, din, gibi dersler için kitap almaya gerek var mı?
Son olarak başka ne önerirsiniz?

Hocam coğrafya felsefe din gibi derslerin kitaplarını çözmeye çok gerek yok sadece dönemin ortalarına doğru coğrafya çalışsanız YouTube'dan kamp olarak izleseniz yeterli olur bu kampın içeriği(haritalar ve belli başlı coğ konuları YT de rahatlıkla bulabilirsiniz zaten cografyanin kodlari gibi kanallardan) son olarak önerim aslında yine önerdiğim şey matematiği ve Türkçeyi sağlam tutmanız özellikle matematik sağlam tutarsınız bunun size faydası çok büyük olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı