Merhaba, bu sene sınava gireceğim, ancak dört yıllık bir bölüm düşünmüyorum. İki yıllık bilgisayar programcılığı bölümünü düşünmüyorum. TYT için Doping Hafıza alınır mı?
Doping Hafıza her türlü alınmaz bence. Kendin disiplinli olursan başarırsın. Youtube'ta bir sürü iyi anlatan hocalar var, birini seç ve derslerini izle. TYT'de ayrıca pratik önemli, sürekli test çöz ve denemelere katıl.
Merhaba, bu sene sınava gireceğim, ancak dört yıllık bir bölüm düşünmüyorum. İki yıllık bilgisayar programcılığı bölümünü düşünmüyorum. TYT için Doping Hafıza alınır mı?
Alınmaz. Yaptık bir hata ve en pahalı LGS paketini aldık. Öncelikle özel ders rehberlik vs gibi hizmetler kısıtlı. Belli bir hak var bende sırasıyla 20, 10 olarak geldi. Onun dışında Youtube videoları gibi konu anlatımları. Çözücü uygulamasına ise 100 soru atabiliyorum ben.