TYT için Ev Dershanem alınır mı?

shinelover

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu sene 2. mezunum ve bir koçluk almak istiyorum. Tek başıma götüremem gibi geliyor. Aklıma en çok Ev Dershanem yattı. Kullanan varsa bana bilgi verebilir mi?

Yani koçluk istiyorsanız Baykuş ya da Gri Koç daha mantıklı olur. Soru bankaları ve konu videoları için bu kadar vermenize gerek yok bence.

Sadece TYT paketi yok 2 yıllık istiyorum.

Öyleyse Ev Dershanem daha mantıklı olur fakat kendinizi disipline sokabilirseniz ben size YouTube ile çalışmanızı önerebilirim. Parayı dershane denemelerine verirsiniz. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Yani koçluk istiyorsanız Baykuş ya da Gri Koç daha mantıklı olur. Soru bankaları ve konu videoları için bu kadar vermenize gerek yok bence.

Bence baykuş çok pahalı bence gri koç da çok öneren görmedim ev dershanemin hem kendi koçluğu var hem sorularını atınca çözüyorlar hem de diğerlerine gore uygun ve kitapları da geliyor biraz kafam karışık bu konuda

Öyleyse Ev Dershanem daha mantıklı olur fakat kendinizi disipline sokabilirseniz ben size YouTube ile çalışmanızı önerebilirim. Parayı dershane denemelerine verirsiniz. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…