TYT için fen deneme önerisi

Eşit ağırlıkçısınız, sınav sürecinin daha başındayız, diğer derslere yüklenmek yerine veya illa da fendeki beleş netleri toplamak için konu çalışmak yerine neden direkt deneme almaya çalışıyorsunuz? Ortaokul ve lise hayatınızda fen dersleriniz çok mu yüksekti?

Siz direkt denize atlayıp yüzmeyi öğrenmeyi çalışıyorsunuz, hele hele bu deniz fen bilimleri gibi bir dersin denizi ise işiniz zor hatta eşit ağırlıkçı olduğunuz için (büyük ihtimalle fen temeliniz de yoktur) neredeyse imkansız. O yüzden şimdilik bu işi rafa kaldırmanızı tavsiye ederim. Önce Türkçede bir 30 üstünü görmeye çalışın, matematikte konularınızı bitirin, sosyale ağırlık verin hocam siz eşit ağırlıkçısınız. Bunları bir halledin fen kısmında ilerlemek çok zor olmaz zaten.

türkçe netim 30 35 arası geliyor sosyal de 15 ve üstünde matematikte ise fonksıyonlar harici konu eksiğim kalmadı rahat bir şekilde geometri hariç 25 soru çözüyorum geometriyi eyüp b ile hazırlanacağım için kitabını sipariş ettim gelince geometriyede giriş yapacağım en büyük eksiğim fen ve geometri şuanlık bu yüzden deneme alıyorum deneme alıp direk çözmeyeceğim bu arada en çok çıkan konulara çalıştığım için konuyu bitirdiğimde o konuyla ilgili sorularına denemelerin içinden bulup soru tarzlarını görmek ve çözmek yani soru soru gideceğim aslında zaten daha sonrasında yeni bir deneme alırım

Böyle yapmak yerine girdiğiniz genel TYT denemelerindeki fen sorularına boş vakitlerinizde bir göz gezdirin ne tarz sorular var nasıl soruyorlar diye. İsterseniz size garanti çıkan ve nete dönüştürebileceğiniz konuları da atabilirim. Onlara çalışın 2-3 hafta sonrasında fende hatrı sayılır netler yaparsınız. Ama dediğim gibi deneme fasılı için şu an her alanda erken, tabii netleriniz 100 üstü değilse.

Onun dışında netleriniz gayet mükemmel, geometriye ağırlık verin matematikte soru çözme işini elden bırakmayın Türkçe de zaten paragrafa ne kadar sadık kalırsanız o kadar iyi gelir.

Yıldızlar yarışıyor daha zordur diğerini almanı tavsiye ederim ilk olarak.

fizikte önceki sayfada çalışacağım konuları yazdım eğer bildiğiniz başka konularda varsa öğrenmek isterim kimya ve biyoloji için daha araştırmadım onları da yazabilirsiniz. ama dediğiniz gibi girdiğim denemelerdeki fen sorularına bakmak içinde şu etapta işime yarayabilir teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…