TYT için geç mi kaldım?

Aynen uyduruyorum sen haklısın. 6 ayda 30 netten 35 nete çıkaracaksa hiç çalışmasın daha iyi. 2 hafta fen çalışsa zaten 10 net artar. Ne sanıyorsunuz TYT’yi gözünüzde? Sanki adamın derdi matematiği 30’dan 38’e çekmek. Amacım boş moral vermek değil ama siz de biraz mantıklı konuşun hocam. 80 olmaz 60 olur ama o netler en fazla sıçrama yapılan netler. Konu sahibinin kararı artık oturup çalışsın mı yoksa zaten yapamam diyip salsın mı?

Güzel taktikmiş

Türkiye 3. sü, 100. sü ve 200. sü olup Koç'ta okuyan adamlar 6 ayda bile derece yapılır derken size mi inanalım?

Türkiye 3. sü, 100. sü ve 200. sü olup koç'ta okuyan adamlar 6 ayda bile derece yapılır derken size mi inanalım?

Kim ne demiş umurumda değil. Kriteri dünya üniversiteleri sıralamasında 477. basamakta olan bir üniversite olan sen bana inanma zaten bu şekilde devam et. Acınası halleriniz hoşuma gidiyor.

Kim ne demiş umurumda değil. Kriteri dünya üniversiteleri sıralamasında 477. basamakta olan bir üniversite olan sen bana inanma zaten bu şekilde devam et. Acınası halleriniz hoşuma gidiyor.

Hocam taktiğiniz güzel ama biraz daha geliştirmeniz lazım.

Mezuna kalırsak derece yapma ihtimalimiz var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…