TYT için hangi kitaplar yeterli?

Dediğim gibi önerdiğiniz kitapların linkini atarsanız alabilirim.
Sınav senemde sırasıyla çözdüğüm kaynaklar.

Hocam özellikle belirteyim 'sınav senemde'. Senin şu anda kendini bu kadar sıkmana gerek yok. 345 iyidir eğer temelim var diyorsan çözebilirsin.

Sıralamalar daha açıklanmadı hocam kitap linklerini atacağım şimdi.
Hocam bu arada ben sayısal seçtim okullar açılınca nasıl çalışayım?

Ben şuan ne almalıyım attığım ders ve konulara göre atabilir misiniz acaba linkleri rica etsem?

Ben şu an ne almalıyım attığım ders ve konulara göre atabilir misiniz acaba linkleri rica etsem?

Ders olarak 345'ten gidebilirsin paragraf olarak hız ve renkten başlayabilirsin. Açıkçası hız ve renk beni sıkmıştı, biraz çözüp 345 bitirdim sonra tekrardan hız ve renk kitabına dönüp onu bitirdim.

Birde şunu eklemek isterim paragraf sürekli aynı soru kalıpları içinde dönüyor. Zamanla sıkıcı olmaya başlıyor.

Hocam daha 11. Sınıfsın çok sıkma. Okul dersleriyle birlikte ilerletmeye çalış. TYT'de eksiklerin varsa onları kapatmaya uğraş özellikle fen kısmında. TYT sosyal içinde hiç kitap açmadım hep deneme çözdüm. Onun yerine kitaplardan TYT fen çalıştım. Sınavlarda ne kadar zorlayacaklar bilmiyorum hangi okulda okuduğuna göre değişir. Ama 11'in konularını 11'de halledersen 12'de kafan rahat eder konu çalışmak zorunda kalmazsın.

Problemler için ne alayım bir de bunların fiyatını toplayıp yazar mısınız size zahmet iş yerindeki bilgisayar çok kasıyor da bakamıyorum..

Problemler için ne alayım bir de bunların fiyatını toplayıp yazar mısınız size zahmet iş yerindeki bilgisayar çok kasıyor da bakamıyorum..
Problemler için hız ve renk iyi hocam. Fiyatı toplu bir şekilde yazacağım.

Bunların hepsi 1.209,55 yapıyor fakat eski basım mı yeni basım mı emin değilim. Önümüzdeki sene aynı yayınlar kitaplarını tekrardan basacaklar ve bu senenin soruluş şeklini baz alıcaklar daha çok. O yüzden fiyatlarda bir değişiklik olabilir. Ben direk işlerin kendi sitesindeki fiyatları baz aldım. Başka sitelerden daha ucuza da bulabilirsiniz belki hocam.

Ben 12. sınıf öğrencisiyim aldığım kaynaklar şunlar (Hepsi TYT için);
Tarih: Palme, KafaDengi
Coğrafya: Palme
Türkçe: Hız ve Renk, Paragraf: Farketmez çöze çöze en zorunu bile yapabiliyorsunuz.
Matematik: TYT VAF, Origami Ders İşleme Föyü, Problem: Ordinat. Bunların hepsi orta yayınlar 3D veya 345 almayın hevesiniz kaçar, kolay-orta ile başlayın benim gibi hemen pes edenlerdenseniz.

Gördüğüm kaynakların hepsi sizin için uygun değil ve erken bu kaynaklar için.
ÜçDörtBeş orta seviye bir kitaptır sizi zorlar
ÜçDörtBeş 0 risk paragraf ise zordur yine uygun değil.
Hız ve renk paragraf başlangıç için uygundur.
Bilgi Sarmal da başlangıç için uygun değildir ÜçDörtBeş ile benzerdir (Bilgi Sarmalın fiziği ÜçDörtBeş fiziğine göre 1 tık zordur,Bilgi Sarmal biyoloji Biyotik ile benzerdir)
Aydın gibi yayınlara da hiç değinmedim onlar da uygun değil.
Zaten hayattan bezdirecek 3D,Apotemi,Acil,Orijinal,Egzersiz,Paraf IQ gibi yayınlara hiç değinmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…