Sınav senemde sırasıyla çözdüğüm kaynaklar.Dediğim gibi önerdiğiniz kitapların linkini atarsanız alabilirim.
Hocam bu arada ben sayısal seçtim okullar açılınca nasıl çalışayım?Sıralamalar daha açıklanmadı hocam kitap linklerini atacağım şimdi.
Ben şuan ne almalıyım attığım ders ve konulara göre atabilir misiniz acaba linkleri rica etsem?Sınav senemde sırasıyla çözdüğüm kaynaklar.
Hız ve Renk Yayınları Hız Paragraf Soru Bankası Ve Sınavadair Yayınları Paragraf Deneme - Fiyatı, Yorumları
Hız ve Renk Yayınları Hız Paragraf Soru Bankası Ve Sınavadair Yayınları Paragraf Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Üç Dört Beş Yayıncılık 345 - Paragraf Sıfır Risk Güncel Baskı 2 Adet Çıkmış Sorular Denemesi Hediyeli! - Fiyatı, Yorumları
Üç Dört Beş Yayıncılık 345 - Paragraf Sıfır Risk Güncel Baskı 2 Adet Çıkmış Sorular Denemesi Hediyeli! yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal TYT AYT Paragraf Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları
Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal TYT AYT Paragraf Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Apotemi Yayınları Paragraf Konu Anlatımlı Soru Bankası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Apotemi Yayınları Apotemi YKS TYT AYT KPSS Paragraf Konu Anlatımlı Soru Bankası Apotemi Yayınları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 3D Yayınları Çözüm 3d Tyt Paragraf Simülasyon Deneme - Fiyatı, Yorumları
3D Yayınları Çözüm 3d Tyt Paragraf Simülasyon Deneme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam özellikle belirteyim 'sınav senemde'. Senin şu anda kendini bu kadar sıkmana gerek yok. 345 iyidir eğer temelim var diyorsan çözebilirsin.
Hocam bu arada ben sayısal seçtim okullar açılınca nasıl çalışayım?
Ben şu an ne almalıyım attığım ders ve konulara göre atabilir misiniz acaba linkleri rica etsem?
Hocam daha 11. Sınıfsın çok sıkma. Okul dersleriyle birlikte ilerletmeye çalış. TYT'de eksiklerin varsa onları kapatmaya uğraş özellikle fen kısmında. TYT sosyal içinde hiç kitap açmadım hep deneme çözdüm. Onun yerine kitaplardan TYT fen çalıştım. Sınavlarda ne kadar zorlayacaklar bilmiyorum hangi okulda okuduğuna göre değişir. Ama 11'in konularını 11'de halledersen 12'de kafan rahat eder konu çalışmak zorunda kalmazsın.Hocam bu arada ben sayısal seçtim okullar açılınca nasıl çalışayım?
Problemler için ne alayım bir de bunların fiyatını toplayıp yazar mısınız size zahmet iş yerindeki bilgisayar çok kasıyor da bakamıyorum..Yıldızlar Yarışıyor TYT AYT Paragraf 25 li Branş Denemesi,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Yıldızlar Yarışıyor TYT AYT Paragraf 25 li Branş Denemesi,Yıldızlar Yarışıyor Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com Biyotik Yayınları TYT Biyoloji Biyotik Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Biyotik Yayınları TYT Biyoloji Biyotik Soru Bankası,Biyotik Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com Bilgi Sarmal TYT Matematik Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Bilgi Sarmal TYT Matematik Soru Bankası,Bilgi Sarmal Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com Aydın Yayınları TYT Kimya Konu Özetli Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
Aydın Yayınları TYT Kimya Konu Özetli Soru Bankası,Aydın Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com 3D Yayınları TYT Fizik Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesi,
3D Yayınları TYT Fizik Soru Bankası,3D Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitabevleri Resmi Sitesiwww.kitapisler.com
Problemler için hız ve renk iyi hocam. Fiyatı toplu bir şekilde yazacağım.Problemler için ne alayım bir de bunların fiyatını toplayıp yazar mısınız size zahmet iş yerindeki bilgisayar çok kasıyor da bakamıyorum..