Tabii ki tek tek kaynak, tüm dersler soru bankası en son ilkokul 4. sınıfta alınmalı.Evet, şu an kardeşim için kaynak almayı düşünüyorum ama o Sınav Yayınları tüm dersler soru bankası bakmış. Sizce öyle mi almak mantıklı yoksa tek tek kaynak mı?
Tabii ki tek tek kaynak, tüm dersler soru bankası en son ilkokul 4. sınıfta alınmalı.
Evet, şu an kardeşim için kaynak almayı düşünüyorum ama o sınav yayınları tüm dersler soru bankası bakmış. Sizce öyle mi almak mantıklı yoksa tek tek kaynak mı?
Evet, şu an kardeşim için kaynak almayı düşünüyorum ama o sınav yayınları tüm dersler soru bankası bakmış. Sizce öyle mi almak mantıklı yoksa tek tek kaynak mı?
O devir orta 2'de falan kapandı hocam. Her dersten farklı kaynak almak şart artık. Kimya için orbital/aydın/bilgi sarmal, matematik için 3d/345/orjinal/bilgi sarmal, fizik için aydın/bilgi sarmal/orbital,biyoloji için biyotik/palme yayınları TYT konu özetli bankasını tercih edebilirsiniz.
Seviyesi nedir? Kaçıncı sınıf?Öneri var mı peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.