Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 994 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 TYT için kısa ve hızlı konu önerisi olan var mı?
turkishramboo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NU- LP158 R5- 7535HS 16GB 512 GB SSD 6 GB RTX 4050 Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Dual kor dedi: TYT için kısa ve hızlı konu önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tek videoda full tekrar videoları izle Yusuf mert aslan diye bir kanal var, tavsiye ederim.
Dual kor dedi: TYT için kısa ve hızlı konu önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tek videoda full tekrar videoları izle Yusuf mert aslan diye bir kanal var, tavsiye ederim.
Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 TYT Fizik : Fizik Bilimine Giriş Madde ve Özellikleri Isı ve Sıcaklık TYT Kimya : Kimya Bilimi Atom ve Periyodik Sistem Maddenin Halleri Karışımlar Doğa ve Kimya Asit Baz ve Tuz Kimya Her Yerde TYT Biyoloji : Hücre ve Organelleri Madde Geçişleri Hücre Bölünmeleri ve Üreme Kalıtım Ekosistem Ekolojisi
TYT Fizik : Fizik Bilimine Giriş Madde ve Özellikleri Isı ve Sıcaklık TYT Kimya : Kimya Bilimi Atom ve Periyodik Sistem Maddenin Halleri Karışımlar Doğa ve Kimya Asit Baz ve Tuz Kimya Her Yerde TYT Biyoloji : Hücre ve Organelleri Madde Geçişleri Hücre Bölünmeleri ve Üreme Kalıtım Ekosistem Ekolojisi
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 994 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 Lordwarge dedi: TYT Fizik: Fizik Bilimine Giriş Madde ve Özellikleri Isı ve Sıcaklık TYT Kimya: Kimya Bilimi Atom ve periyodik Sistem Maddenin Halleri Karışımlar Doğa ve Kimya Asit Baz ve Tuz Kimya Her Yerde TYT Biyoloji: Hücre ve Organelleri Madde Geçişleri Hücre Bölünmeleri ve Üreme Kalıtım Ekosistem EEkolojisi Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Matematşk için basit kısa sürede bitecek konu var mıdır? 1-2 tane olsa bile yeterli. Mesela mantık konusu sanırım kolayca halledilebilir gibi duruyor.
Lordwarge dedi: TYT Fizik: Fizik Bilimine Giriş Madde ve Özellikleri Isı ve Sıcaklık TYT Kimya: Kimya Bilimi Atom ve periyodik Sistem Maddenin Halleri Karışımlar Doğa ve Kimya Asit Baz ve Tuz Kimya Her Yerde TYT Biyoloji: Hücre ve Organelleri Madde Geçişleri Hücre Bölünmeleri ve Üreme Kalıtım Ekosistem EEkolojisi Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Matematşk için basit kısa sürede bitecek konu var mıdır? 1-2 tane olsa bile yeterli. Mesela mantık konusu sanırım kolayca halledilebilir gibi duruyor.