L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Merhaba, son 5 ayda TYT çalışacağım ilk neden başlamalıyım kitaplarım var ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Ders kanal öneriniz var mı?
Merhaba, son 5 ayda TYT çalışacağım ilk neden başlamalıyım kitaplarım var ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Ders kanal öneriniz var mı?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.811 Çözümler 25 27 Aralık 2023 #2 Lasyrinx dedi: Merhaba, son 5 ayda TYT çalışacağım ilk neden başlamalıyım kitaplarım var ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Ders kanal öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... TYT için 5 ay gayet yeterli. Temelden alacaksan. Matematik için direkt bu video ile başla rehber matematik kitapları zaten söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fizik için de aynı şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kimya için de aynı şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe paragraf Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lasyrinx dedi: Merhaba, son 5 ayda TYT çalışacağım ilk neden başlamalıyım kitaplarım var ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Ders kanal öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... TYT için 5 ay gayet yeterli. Temelden alacaksan. Matematik için direkt bu video ile başla rehber matematik kitapları zaten söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fizik için de aynı şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kimya için de aynı şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe paragraf Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et