TYT için İlyas Güneş nasıldır?

ilyas hocayı izleyip 345 ve acilin ilacini çözecem tekrar olarakta bilgi sarmal var elimde.
arkadaşin dedigi gibi güler yüzden izleyip kendim çözmem mantıklımı sence yoksa soru görmelimiyim yeni yeni başliyorum daha

@enzooo , direk 345 ile başlama, arada ağır soruları var. Ayrıca seviyen sıfırsa veya çok düşükse Eyüp B. Hocam biraz ağır gelebilir.

elimde 345 acilin ilaci ve bilgi sarmal var bilgi sarmali tekrar için almiştim konuları 4 günde bit taramak için.daha sonra 3d veya orjinalden birini alacagim hangisini önerirsin

@enzooo , direk 345 ile başlama, arada ağır soruları var. Ayrıca seviyen sıfırsa veya çok düşükse EyüpB. Hocam biraz ağır gelebilir.
acilin ilacini çözüyorumda basit geliyor bana o yüzden 345 ile götürüyorum

@enzooo , basit geliyorsa çöz sorun olmaz. 345'ten sonra dediğim gibi bir tane deneme al çöz. Denemeden sonra BS>3D> Orta seviye deneme > Orijinal şeklinde gidersin.

@enzooo , basit geliyorsa çöz sorun olmaz. 345'ten sonra dediğim gibi bir tane deneme al çöz. Denemeden sonra BS>3D> Orta seviye deneme > Orijinal şeklinde gidersin.
peki bu seviyede eyüp b kadar geliştirecek biri varmi yani ağır gelir demiştin

345 çözebiliyorsan Eyüp B. Hocamızıda anlarsın. İlk başta seviyeni belirtmemiştin o yüzden ağır demiştim.
hocam konu dişı bişey soracam tyt biyolojiyi internetteki soru çözümleriyle halletsem olurmu 345 falan. kitaba para vermek istemem sonuçta sözel bir konu gereklimidir kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…