Narissa23 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 126 15 Ekim 2022 #1 Merhaba TYT'de her ders için kanal önerisi alabilir miyim? Mümkünse videoların çok uzun olmadığı, gereksiz bilgi içermediği, boş şeylerin anlatılmadığı akıcı ve tek seferde anlaşılır şekilde olmasını istiyorum.
Merhaba TYT'de her ders için kanal önerisi alabilir miyim? Mümkünse videoların çok uzun olmadığı, gereksiz bilgi içermediği, boş şeylerin anlatılmadığı akıcı ve tek seferde anlaşılır şekilde olmasını istiyorum.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2022 #2 Matematik: Bıyıklı Matematik Fizik: VIP Fızık Kimya: Görkem Şahin Biyoloji: Selin Hoca Geometri: Kenan Kara Bunları önerebilirim, faydalı olacaktır.
Matematik: Bıyıklı Matematik Fizik: VIP Fızık Kimya: Görkem Şahin Biyoloji: Selin Hoca Geometri: Kenan Kara Bunları önerebilirim, faydalı olacaktır.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Ekim 2022 #3 Benim Hocam kanalına bakabilirsin, her ders için bir hoca bulunuyor.