B babapro3169 Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #1 TYT için matematik branş denemesi ve problemler kitabı almayı düşünüyorum sizce hangi kaynakları almalıyım?
TYT için matematik branş denemesi ve problemler kitabı almayı düşünüyorum sizce hangi kaynakları almalıyım?
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 576 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Problemler için seviyen düşükse acil yayınların problemlerin ilacını öneririm.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Ağustos 2024 #3 babapro3169 dedi: TYT için matematik branş denemesi ve problemler kitabı almayı düşünüyorum sizce hangi kaynakları almalıyım? Genişletmek için tıkla... Seviyeyi sallama yöntemiyle tahmin ediyoruz herhalde.
babapro3169 dedi: TYT için matematik branş denemesi ve problemler kitabı almayı düşünüyorum sizce hangi kaynakları almalıyım? Genişletmek için tıkla... Seviyeyi sallama yöntemiyle tahmin ediyoruz herhalde.