TYT için kaynak önerisi

405668

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba, 11. sınıf öğrencisiyim ve TYT'ye başlamak için geç kaldım.
9. sınıf Online eğitim ile geçtiği için çok kötü bir durumda.
Planım şu örneğin rehber matematik 49 günde TYT matematik kitabını alıp o gün taze konu anlatımını öğrenerek, aynı gün de o kitaptan soruları çözerek konu eksikliğimi kapatmak.

Elimde 9 ve 10. sınıf kaynakları var ama ben önce konu eksiğimi kapatmak istiyorum ve 49 günde TYT matematik tarzı kaynaklar önerirseniz sevinirim.
Her ders için önerinizi alırım. Teşekkürler.

Matematik için Sonuç Yayınevinin fasikülüne bakabilirsiniz, sıfırdan alıp zora doğru gider.

Matematik için Sonuç Yayınevinin fasikülüne bakabilirsiniz, sıfırdan alıp zora doğru gider.
Elimde var. Ben o tarz bir şey istemiyorum. Bana Rehber Matematik gibi konu anlatımı yapıp aynı günde o soruları çözerek eksiklerimi kapatacak kaynak arıyorum. Her derse öneri verebilirsiniz.

Rehber mat yerine mert hocayi tavsiye ederim.

@Wolwor ben Rehber Matematik'ten daha çok verim alıyorum, şu anki tercihim temel konu eksiğini kapatmak. İleri seviyelerde farklı sorular ve farklı kişilerden dinlemek çok daha fazla verim sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…