TYT için kaynak önerisi

Selamlar abilerim ablalarım, konuyu fazla uzatmak istemiyorum 11. sınıfım, yazın TYT çalışmak istiyorum bunun için kaynak önerisi almak istiyorum. Ben tüm sayısal derslerden bir 345 düşünmüştüm ama 2 kaynak alacağım hepsinden. Sizce diğer kaynaklar ne olmalı, tavsiyeniz var mı ya da 2 kaynak yeter mi? Bunun haricinde geometri, problem vs. nasıl halledilmeli kaynak alınır mı? Ve nasıl ÖSYM seviyesine gelirim, hangi playlistleri takip etmeliyim? Tecrübelisinizdir bana vereceğinizi tavsiyelere açığım, beni yönlendirseniz sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

-2 kaynak yaz için gayet yeterli 345 yanına bilgi sarmal veya 3d tavsiye ederim
-Bence ilk önceliğin geometri olmalı yazın geometriye ağırlık vermen iyi olur 12 içinde geometri çalışman diğer derslere nazaran 2.planda kalabilir.
-problemler için endemik önerebilirim
-konuların bittikten sonra tek önerim branş denemesi...(3d, barış) ve genel deneme analizleri.
-playlist olarak genel olarak tyt çok detaylı anlatmıyolar asıl olay soru çözmekte konular için, mat(mert hoca, soner akıncı), fizik(vip fizik, fizikle barış),kimya(meschemy olabilir), biyo(dr.biyoloji) olabilir. eayım o yüzden fen kısmnıdan emin olamadım farklı kişilere de danışsan iyi olur. sos için tarih(soner ardıç), coğrafya(coğrafyanın kodları)

-2 kaynak yaz için gayet yeterli 345 yanına bilgi sarmal veya 3d tavsiye ederim
-Bence ilk önceliğin geometri olmalı yazın geometriye ağırlık vermen iyi olur 12 içinde geometri çalışman diğer derslere nazaran 2.planda kalabilir.
-problemler için endemik önerebilirim
-konuların bittikten sonra tek önerim branş denemesi...(3d, barış) ve genel deneme analizleri.
-playlist olarak genel olarak tyt çok detaylı anlatmıyolar asıl olay soru çözmekte konular için, mat(mert hoca, soner akıncı), fizik(vip fizik, fizikle barış),kimya(meschemy olabilir), biyo(dr.biyoloji) olabilir. eayım o yüzden fen kısmnıdan emin olamadım farklı kişilere de danışsan iyi olur. sos için tarih(soner ardıç), coğrafya(coğrafyanın kodları)
Matematik için Eyüp B, fizik için Özcan Aykın, kimya içinde görkem şahin düşünüyorum şuana kadar öyle devam ettim onun haricinde tavsiyelerin için çok teşekkür ederim benim için çok önemli tavsiyeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı