TYT için kaynak önerisi

AliJahovicj

Centipat
11. sınıfım şu anda fakat araya giren tatille birlikte normalde işlenmesi gereken konular işlenmedi ve bende tatili değerlendiremedim. Şimdi de TYT korkusu sardı beni. Bu yüzden bir yandan eksik kalan 11 konularımı diğer yandan da ağırlıklı olarak TYT çalışacağım. Bu yüzden TYT kitap önerisi istiyorum. Detaylı bir şekilde hem konu hem soru kitapları her ders için en az birer tane önerirseniz sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 🙏👍

Dostum şimdi seviyene bağlı bu daha çok. Seviyeni belirtirsen ona göre kaynak önerebiliriz. Piyasada giriş, orta, üst düzey kaynaklar var. Belirtmen faydalı olacaktır yani.
Orta seviyeyim
Tüm dersleri en son 6. Sınıfta kullandım bilmiyorum yararlı olur mu. Bir de deli gibi kalın oluyolar

Ben orijinal yayınlarını kullanıyorum bazı baskılarda basım hatası bayağı yüksek fakat yeni nesil sorular oldukça güzel. Video anlatımı biraz değişik yalnız çok sevebilirsin nefret de edebilirsin. Ayrıca yanında apotemi problemler öneririm. İnsanın gözünü açıyor her bir soruyu çözdükten sonra farklı bir perspektif kazanıyorsun sorular için.

Konuyla alakasız ben de senin yaşadıklarını yaşadım bakalım ne halt yiyeceğiz?

Ben orijinal yayınlarını kullanıyorum bazı baskılarda basım hatası bayağı yüksek fakat yeni nesil sorular oldukça güzel. Video anlatımı biraz değişik yalnız çok sevebilirsin nefret de edebilirsin. Ayrıca yanında apotemi problemler öneririm. İnsanın gözünü açıyor her bir soruyu çözdükten sonra farklı bir perspektif kazanıyorsun sorular için.

Konuyla alakasız ben de senin yaşadıklarını yaşadım bakalım ne halt yiyeceğiz?
Valla bakalım ne olucak. Seneye yaz bakalım ne olucak🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı