A Ahmet Berat Aksu Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 25 20 Ocak 2023 #1 Ben 0'dan ders çalışmaya başlayacağım hiçbir temelim yok diyebilirim. Aklımda şu anda tüm dersler konu anlatımı ve Okyanus Yayınları 40 seans var önerebileceğiniz başka kitaplar var mı?
Ben 0'dan ders çalışmaya başlayacağım hiçbir temelim yok diyebilirim. Aklımda şu anda tüm dersler konu anlatımı ve Okyanus Yayınları 40 seans var önerebileceğiniz başka kitaplar var mı?
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #2 ÜçDörtBeş TYT zorlar. Bilgi Sarmalı TYT başlangıç orta seviye. Ama direkt TYT kitabından başlamak yerine. 9.sınıf ve 10.sınıf kitap alın. Sonuç. Çap fasikül olan. Karekök. Sonra ileri seviye olarak Bilgi Sarmalı. Çap. Derece. Apotemi. Orijinal.
ÜçDörtBeş TYT zorlar. Bilgi Sarmalı TYT başlangıç orta seviye. Ama direkt TYT kitabından başlamak yerine. 9.sınıf ve 10.sınıf kitap alın. Sonuç. Çap fasikül olan. Karekök. Sonra ileri seviye olarak Bilgi Sarmalı. Çap. Derece. Apotemi. Orijinal.
A Ahmet Berat Aksu Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 25 20 Ocak 2023 #3 564300 dedi: ÜçDörtBeş TYT zorlar. Bilgi Sarmalı TYT başlangıç orta seviye. Ama direkt TYT kitabından başlamak yerine. 9.sınıf ve 10.sınıf kitap alın. Sonuç. Çap fasikül olan. Karekök. Sonra ileri seviye olarak Bilgi Sarmalı. Çap. Derece. Apotemi. Orijinal. Genişletmek için tıkla... Hedefim o kadar yüksek değil polis olmak istiyorum 300 puan yeticektir bana , bilgi sarmalı en mantıklısı anladığım kadarıyla.
564300 dedi: ÜçDörtBeş TYT zorlar. Bilgi Sarmalı TYT başlangıç orta seviye. Ama direkt TYT kitabından başlamak yerine. 9.sınıf ve 10.sınıf kitap alın. Sonuç. Çap fasikül olan. Karekök. Sonra ileri seviye olarak Bilgi Sarmalı. Çap. Derece. Apotemi. Orijinal. Genişletmek için tıkla... Hedefim o kadar yüksek değil polis olmak istiyorum 300 puan yeticektir bana , bilgi sarmalı en mantıklısı anladığım kadarıyla.