TYT için kitap önerisi

Kutay Morgan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar temeli çok olmayan birisiyim ve matematiğe önem vermek istiyorum, mert Hoca'nın kitabı dışında antrenmanlarla matematik ve ÜçDörtBeş yayınlarını almayı planlıyorum geriye kalan TYT derslerinde ise sadece kamp hocalarının kendi kitaplarından birer tane almayı planlıyorum, bu sene bazı sıkıntılar olduğu için mezuna kalmayı planlıyorum bu sene sıkı bir şekilde TYT bitirip seneye kısa bir sürede TYT'yi aradan çıkartıp tam odak AYT hazırlanmak istiyorum bu planıma göre başka kitaplar önerir misiniz, alacağım kitaplar yerine alternatif kitaplar, veya 3 matematik kitabı çok mu fazladır bilmek istiyorum.

Arkadaşlar temeli çok olmayan birisiyim ve matematiğe önem vermek istiyorum, mert Hoca'nın kitabı dışında antrenmanlarla matematik ve ÜçDörtBeş yayınlarını almayı planlıyorum geriye kalan TYT derslerinde ise sadece kamp hocalarının kendi kitaplarından birer tane almayı planlıyorum, bu sene bazı sıkıntılar olduğu için mezuna kalmayı planlıyorum bu sene sıkı bir şekilde TYT bitirip seneye kısa bir sürede TYT'yi aradan çıkartıp tam odak AYT hazırlanmak istiyorum bu planıma göre başka kitaplar önerir misiniz, alacağım kitaplar yerine alternatif kitaplar, veya 3 matematik kitabı çok mu fazladır bilmek istiyorum.
TYT konusunda temeli atmak için Antrenman Yayınları güzel bir tercih, sonrasında düzeyine göre tercih yaparsın. AYT konusunda da 3D olabilir, gerisi sana kalmış.

Hocam temeli yeni atıyorsanız üç dört beşin ÖSYM tadında kısımları biraz zorlayabilir o yüzden benim size önerim ilk önce klasik sorular dediğimiz kısmı tüm konularda bitirip sonrasında ÖSYM tadında sorulara geçebilirsiniz. İstersen bir bakarsın ÖSYM tadında kısımlara çok zorlarsa dediğim gibi klasik soruları ilk çözersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı