TYT için konu anlatımı ve kaynak önerisi

Regalor

Decapat
TYT de tüm dersler için konu anlatımı olan kaynak önerisi bekliyorum. Benim hocamın kampları ve testleri için ne düşünüyorsunuz? Ben tüm derslerde benim hocam alayım set halinde diyorum arkadaşım 3D yayınlarının testi ile konu anlatımını ve matematikte de rehber matematik öneriyor onlar nasıl?

Tek bir hoca her yerde iyi değil. Örneğin fizikte VİP Fizik iyiyken matematikte Eyüp B iyi diyorlar. Onu sen tek tek hocaları dinleyerek kendin için en iyi olanı seçmen. Gidip senin anlama yöntemini bilmeden şu iyi senin için diyemeyiz.

O yüzden buradan sadece hoca önerisi yaparız, sen kendine göre en uygun olanını seçersin. Senin için en iyisi o olur.

Böyle dedim ancak her hocayı bilmiyorum. Öneri yapamam ama yapacak kişiler elbet vardır.

Tüm dersler için tek bir yayın alma. Bazı yayınların bazı dersleri saçma sapan oluyor. Bir de ne zorluk derecesi istediğini yazarsan daha iyi olur. Bende bir sürü kaynak var fakat hafif salak olduğum için henüz çoğunu çözmedim bu yüzden zorluklarını bilmiyorum. Ama bazı yayınların kötü olduğunu bilmem için de çözmeme gerek yok.

Tüm dersler için tek bir yayın alma. Bazı yayınların bazı dersleri saçma sapan oluyor. Bir de ne zorluk derecesi istediğini yazarsan daha iyi olur. Bende bir sürü kaynak var fakat hafif salak olduğum için henüz çoğunu çözmedim bu yüzden zorluklarını bilmiyorum. Ama bazı yayınların kötü olduğunu bilmem için de çözmeme gerek yok.
Zorluk olarak yeni başlayacağım ama kolay olmasın aşırı zorda olmasın ya ben YouTube daki şukadar günde TYT fizik kampı gibi videolar ile çalışmak istiyorum onun için sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı