Türkçe --> Apotemi Paragraf/Bilgi Sarmal Paragraf/3D Dil Bilgisi ve Kadir Gümüş veya Rüştü Hoca Kamp Kitabı ile gidilip devamına önünüze gelen her yayının denemelerini çözebilirsiniz.
Sosyal --> Sadece deneme çözmeniz yeterli olur. Soru pratiği yeterlidir burası için
TYT Matematik --> 345-Orijinal Soru bankası ve Mert Hoca veya Eyüp B.'nin kampı ile gidilebilir devamına 345-Orijinal-3D-Barış denemeleri ile son noktayı koyarsınız.
Geometri --> Ağustos'ta Eyüp B.'nin kampı var. Onunla başlayıp devamına orijinal ve bilgi sarmal denemeleri ile geometriyi tamamen halledersiniz.
TYT Fizik --> Altuğ Güneş'in kampınI satın alıp (Pahalı bir settir ama verimi çok yüksektir.) bitirip devamına Altuğ Güneş'in denemelerini çözebilirsiniz. Devamına isteğe bağlı olarak ESŞ denemeleri olabilir
TYT Kimya --> Ferrum+ Orbital Soru bankası ile iş biter.
TYT Biyoloji --> Barış hocanın kampını adam gibi bitirmek ve devamına full TYT Fen denemesi çözebilirsiniz. Yayın olarak Toprak-Full-345-3D-Özdebir-Apotemi-Bilgi Sarmal önerimdir.
Konuların bitmesine yakın TYT Genel Denemesi çözmeye başlayabilirsiniz. Yayın olarak 345-Bilgi Sarmal-3D-Özdebir iyidir.
Sayısal iseniz;
AYT Matematik 345-Orijinal 3D VDD(Eyüp B.'nin kampıdır.)+Mert Hoca Kampı+Barış Kahvecioğlu/Matematiğin Fatihi vs. soru çözümü izlemelisiniz.
AYT Fizik Altuğ Güneş+Bilgi Sarmal ve full deneme çözün.
AYT Kimya Ferrum+Orbital ve full deneme çözün.
Ayt Biyoloji Dr.Biyoloji+Biyotik veya Palme, devamına full deneme çözün.
Eşit Ağırlıksanız; AYT Matematik için dediklerim aynen geçerli. TDE için TYT Türkçe'de dediğim 2 hocadan birisi ile devam edin. Soru bankası olarak Paraf veya 345 gayet yeterlidir.
Tarih için ben hiç soru bankası veya konu anlatımı dinlememiştim bu sene. Zaten 12.sınıfta SAY geçmiştim lakin tarih ve coğrafyayı hobi olarak çözen birisiydim her denemelerimde. Bu seneki sınavda da tarihte 2 basit ve coğrafyada da kanalların yerini karıştırıp 1 hata yapmıştım. TDE ise 11-3 veya 12-3 gelecek muhtemelen.
Konumuza geri dönecek olursak; Tarih için dilerseniz 345+Ramazan Yetgin hocamızdan tarih dinleyebilirsiniz, ama bana kalırsa video konu anlatımı yerine sadece soru çözüm izlemek bile yeterli olabilir zira çoğu soru genel kültür tadında geliyor.
Coğrafya için Coğrafyanın Kodları hocamızın harita kitaplarını bitirmeniz yeterli olur.
Konular bitmeye yakın olduğunda da TYT genel denemesi olarak bahsettiğim yayınların denemelerinin yanına Paraf yayınlarının denemelerini ekleyebiliriz. SÖZ için öneri yapamam çünkü sözelle uzaktan yakından alakam yok. SOS1 için dediklerimi yapabilirsiniz ama Mantık-Psikoloji tarafını bilmiyorum hiç.
Biraz uzun bir yazı oldu ama tüm sorularınızın cevaplamışımdır diye düşünüyorum. Sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.