İyi günler arkadaşlar bu sene sadece TYT'ye gireceğim. Temelim zayıf her konuda diye düşünelim. Çünkü baştan başlamak istiyorum. Sizce TYT nasıl çalışılmalı? Günlük kaç ders olmalı? Hangi kampları bitirmeliyim? Hangi soruları çözmeliyim? Şu anda sadece yaptığım bir kamp var oda bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma. Ardından 55 gün temel atmayı yapmayı düşünüyorum. Bunun yanında başka öneriniz var mıdır?
Paragraf çözeceksin her gün. Sırasıyla; hız ve renk, Bilgi Sarmal, 345 sıfır risk diye gidebilirsin.
Türkçe için, benim hocam kadir gümüşün kampı var. Buna çalışabilirsin. Ardından kamp kitabını ve soru bankasını bitirince Bilgi Sarmal TYT Türkçe kitabını bitireceksin.
Matematikte dediğin 2 kampı bitirip IQ yayınları hedef 15 net TYT matematik ve 345 yayınını bitireceksin.
Fende istediğin 3 tane hocanın kampını bulup bitireceksin.
Kimyada Görkem şahin, soru bankası olarak miray veya orbital öneriyorum.
Biyolojide Biosem izleyip soru bankası olarak biyotiki bitireceksin.
Fizikte sana kalmış, ben pek araştırmadım.
Sosyal ise çoğunlukla okuma anlama. Diğer arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Özünde yapman gereken Türkçe ve matematikte iyi bir yol almak, bol soru çözmek.
Branş demesi falan şu an gereksiz, branş denemesinde gireceğin her ders için en az 1-2 tane soru bankası bitmeden branş denemesi çözülmemeli.