TYT için öneriler

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene 11.sınıf oldum ve meslekten Anadolu'ya geçiyorum. Bu yaz TYT'yi tamamlamak istiyorum. Bana önerileriniz, test kitapları, hocalar falan varsa söyler misiniz? Hukuk savcılık hedefim.

Ben de 11. sınıfım. Fizik için Özcan Aykın ve Altuğ Güneş'in TYTkamplarından ilerliyorum her konu bittiğinde soru çözüm videoları ve soru bankasından ilerliyorum. Biyolojide Dr. Biyoloji, kimyada Sinan İhtiyaroğlu, matematikte ise Eyüp B. TYT kampını bitirmeyi düşünüyorum.
Sosyal sevmiyorum çalışmak da istemiyorum ama Apotemi'nin sosyal özetini okurum video olarak ne yaparım bilmiyorum.

Bu sene 11.sınıf oldum ve meslekten Anadolu'ya geçiyorum. Bu yaz TYT'yi tamamlamak istiyorum. Bana önerileriniz, test kitapları, hocalar falan varsa söyler misiniz? Hukuk savcılık hedefim.

Kitap konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olsun ama verebileceğim en önemli iki tavsiye;
1) gerçek anlamda elinden geldiği kadarıyla soru çöz. Konuları iyice oturtunca denemeye gecersin.
2) konular arasına asla mesafe koyma AYT çalışırken bile TYT konularına bir şekilde göz at.
Özellikle 2. Maddeyi asla unutma YKS serüveninde yapacağın en Büyükşehir hatalardan biri olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı