XXOğuzhanXXX Picopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:17 #1 Arkadaşlar sadece TYT için program hazırlayabildim. Sizce bu hazırladığım program iş görür mü? Test kitaplarını satın alacağım için size sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:24
Arkadaşlar sadece TYT için program hazırlayabildim. Sizce bu hazırladığım program iş görür mü? Test kitaplarını satın alacağım için size sormak istedim.
HzZoro Yoctopat Katılım 8 Aralık 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:28 #2 Hocam geometri için toprak çözebilirsiniz çözmediyseniz Biyoloji içinde ritim biyoloji çözebilirsiniz o da güzeldir.
Hocam geometri için toprak çözebilirsiniz çözmediyseniz Biyoloji içinde ritim biyoloji çözebilirsiniz o da güzeldir.
XXOğuzhanXXX Picopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:39 #3 HzZoro dedi: Hocam geometri için toprak çözebilirsiniz çözmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi daha test kitaplarını almadım.Geometri için toprak değilde Kenan Kara yazmışım dediğinize de bakarım.
HzZoro dedi: Hocam geometri için toprak çözebilirsiniz çözmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi daha test kitaplarını almadım.Geometri için toprak değilde Kenan Kara yazmışım dediğinize de bakarım.