balladeeR0
Femtopat
Daha fazla
11. Sinif genel program:
Bir yandan da geometri baslamam gerek ama birakin konuları bilmeyi, TYT AYT geometrisinin farki nedir, ilk once TYT geometrisini mi izlemem lazım 11 mi onu bile bilmiyorum. Günlük 3-4 saat verimli calismayi deneyeceğim, sizce her gun ders calışma programı nasıl olmalı, TYT 11 ve geometri arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim, tavsiyeleriniz neler? Tesekkurler okuduğunuz icin.
- Temelim olmadıgı icin ilk 12 Konu TYT videoları izlemem gerek, fakat kaynak bulamadım.
- Eyup B'den 11. sınıf matematik konu anlatımı izlenecek, temeli yüksek öğrenciler icin diyor birçok kisi ama diğer hocaların videoları hem çok uzun, hem de biraz fazla laf kalabaligi oluyor, dikkatim acayip hizli dagildigi icin benim icin bozuluyor bu formatta, Eyup B hem kısa hem de güzel anlatıyormuş.
Bir yandan da geometri baslamam gerek ama birakin konuları bilmeyi, TYT AYT geometrisinin farki nedir, ilk once TYT geometrisini mi izlemem lazım 11 mi onu bile bilmiyorum. Günlük 3-4 saat verimli calismayi deneyeceğim, sizce her gun ders calışma programı nasıl olmalı, TYT 11 ve geometri arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim, tavsiyeleriniz neler? Tesekkurler okuduğunuz icin.