TYT için temel önerisi

balladeeR0

Femtopat
Daha fazla  
11. Sinif genel program:

• Temelim olmadıgı icin ilk 12 Konu TYT videoları izlemem gerek, fakat kaynak bulamadım.
  • Eyup B'den 11. sınıf matematik konu anlatımı izlenecek, temeli yüksek öğrenciler icin diyor birçok kisi ama diğer hocaların videoları hem çok uzun, hem de biraz fazla laf kalabaligi oluyor, dikkatim acayip hizli dagildigi icin benim icin bozuluyor bu formatta, Eyup B hem kısa hem de güzel anlatıyormuş.
Yani 11. sinifin su zamanında hem TYT hem de 11. sinifi ayni anda götürmeyi planlıyorum, sonuçta 9 ve 10. sınıf benim icin bomboş gecti.
Bir yandan da geometri baslamam gerek ama birakin konuları bilmeyi, TYT AYT geometrisinin farki nedir, ilk once TYT geometrisini mi izlemem lazım 11 mi onu bile bilmiyorum. Günlük 3-4 saat verimli calismayi deneyeceğim, sizce her gun ders calışma programı nasıl olmalı, TYT 11 ve geometri arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim, tavsiyeleriniz neler? Tesekkurler okuduğunuz icin.

Tyt matematik konuları için bıyıklı matematik kanalını tavsiye ederim hem güzel anlatıyor hem de farklı farklı soru tipleri çözüyor kitabı da mevcut.
Geometri içinde Kenan karayı tavsiye ederim.

Hafta sonu tyt+geo yapıp hafta içi 11 konularını okulla paralel götürebilirsin. 15 tatilin sonuna kadar tyt'yi bitirebilirsen iyi olur

11. Sinif genel program:

• Temelim olmadıgı icin ilk 12 Konu TYT videoları izlemem gerek, fakat kaynak bulamadım.
  • Eyup B'den 11. sınıf matematik konu anlatımı izlenecek, temeli yüksek öğrenciler icin diyor birçok kisi ama diğer hocaların videoları hem çok uzun, hem de biraz fazla laf kalabaligi oluyor, dikkatim acayip hizli dagildigi icin benim icin bozuluyor bu formatta, Eyup B hem kısa hem de güzel anlatıyormuş.
Yani 11. sinifin su zamanında hem TYT hem de 11. sinifi ayni anda götürmeyi planlıyorum, sonuçta 9 ve 10. sınıf benim icin bomboş gecti.
Bir yandan da geometri baslamam gerek ama birakin konuları bilmeyi, TYT AYT geometrisinin farki nedir, ilk once TYT geometrisini mi izlemem lazım 11 mi onu bile bilmiyorum. Günlük 3-4 saat verimli calismayi deneyeceğim, sizce her gun ders calışma programı nasıl olmalı, TYT 11 ve geometri arasındaki dengeyi nasıl kurabilirim, tavsiyeleriniz neler? Tesekkurler okuduğunuz icin.
Tyt matematik için ilk başta selim hocanın (bıyıklı matematik) 10 günde matematik kampını bitir sonra bir başlangıç bir orta kaynak al ikisini de bir götür böylece temelin çok sağlam olur bu şekilde ayt matematik ve geometriye başlayabilirsin şunu da söyleyeyim problemler için de ayrı bir kitap al yine selim hocanın kitabı var 10 günde problemler kampı gayet başarılı bir kitap konu anlatımı içinse selim hoca, Eyüp b,mert hocayı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı