TYT için yaz boyu çalışma tavsiyesi

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bu sene 11. sınıfa geçeceğim sizce bu yaz ne yapmalıyım TYT matematik çalışmaya başladım yanında da TYT fizik veya geometri çalışsam mantıklı olur mu?

Hocam aynı kaderlerimiz, ben sözel seçtiğim için çalışma düzenim biraz farklı ama yan taraftan bakan bir kullanıcı olarak bence Geometri yerine Fizik çalışman daha mantıklı olur, Geometri için onlarca güzel kaynak önerebilirim ,lakin Fizik biraz daha formüllere dayalı ezberden oluşuyor. Benim önerim Matematik ve Fizik. İyi çalışmalar hocam.

Knk tyt mat ve tyt Türkçe ve geometri elinizden geldiğince temel atın 2 mezun tecrübesi var

Bilemedim hocam herkes farklı bir derse çalış diyor ne yapacağım bilemedim.

Geometrı ve TYT matematık harıcınde gerek yok ki TYT matematıgın 30'da 24-27 sevıyesındeyse ona da calısmak yerıne deneme coz sadece. TYT fızık'de AYT ıcın pek bi' temel barındırmıyor.
TYT konularının asıl "tekrarı" unutabıldıgı ıcın sınavadan oncekı son 3 ay yapılır. Oncesınde ne kadar calısırsan calıs AYT'den dolayı AYT'de gecmeyen ufak detaylar unutuluyor.

Knk şuan istersen tyt feni adam akıllı öğren soru kalıplarını ezberle illaki 2 yıl içinde unutursun ama matematik ve geo temeli oluştursan yada olan temeli gelistirsen bu sana çok büyük artı yazar

Peki hocam geometri olarak hangi kitabı önerirsiniz geometrim iyi değil.

Acil yayınlarının geometrinin ilacı kitabı var.

Knk o kitabı çözersen temelin sağlamlaşır üstüne bir tane toprak olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…