hogwartscanavarı
Decapat
Şimdi temelden başlayıp 8 ayda TYT ilk 100 bine girebilir miyim? Günlük 4-8 saat arası çalışacağım. En az 70 net yapmam gerekiyor TYT'de. Şu an 15-20 netlerdeyim.
ben senin nasıl 15 20 net aralığı yaptığını merak ediyorum ? hocam temel derken lisede hiç mi tahtaya bakmadın . 70 neti değil 8 ay 3 4 ayda günde 5-6 saat çalışarakta yapılır tabi i bu senin çalışma verimine ile azmine bakarŞimdi temelden başlayıp 8 ayda TYT ilk 100 bine girebilir miyim? Günlük 4-8 saat arası çalışacağım. En az 70 net yapmam gerekiyor TYT'de. Şu an 15-20 netlerdeyim.
TYT'de net arttırmak biraz zor. 9 ay boyunca 59 netten 80 nete çekebildim. Sıkı çalışman lazım aşırı fazla eksiğin var.Şimdi temelden başlayıp 8 ayda TYT ilk 100 bine girebilir miyim? Günlük 4-8 saat arası çalışacağım. En az 70 net yapmam gerekiyor TYT'de. Şu an 15-20 netlerdeyim.
9 ve 10 da rahatsızlıklarım vardı okula çok gidemedim. Ondan dolayı hocam.ben senin nasıl 15 20 net aralığı yaptığını merak ediyorum ? hocam temel derken lisede hiç mi tahtaya bakmadın . 70 neti değil 8 ay 3 4 ayda günde 5-6 saat çalışarakta yapılır tabi i bu senin çalışma verimine ile azmine bakar
Günde kaç saat çalışmalıyım? Ve nasıl çalışırsam verim alırım? Konu anlatımı mı izlemeliyim? Günlerim boş geçiyor dün 5 saat çalıştım ama arttırmak istiyorum. Açık liseye gidiyorum bu arada.TYT'de net arttırmak biraz zor. 9 ay boyunca 59 netten 80 nete çekebildim. Sıkı çalışman lazım aşırı fazla eksiğin var.
Saat sayısı önemli değil. Konu bitir test kitaplarının arasında kaybolma.9 ve 10 da rahatsızlıklarım vardı okula çok gidemedim. Ondan dolayı hocam.
Günde kaç saat çalışmalıyım? Ve nasıl çalışırsam verim alırım? Konu anlatımı mı izlemeliyim? Günlerim boş geçiyor dün 5 saat çalıştım ama arttırmak istiyorum. Açık liseye gidiyorum bu arada.
Şimdi temelden başlayıp 8 ayda TYT ilk 100 bine girebilir miyim? Günlük 4-8 saat arası çalışacağım. En az 70 net yapmam gerekiyor TYT'de. Şu an 15-20 netlerdeyim.
bunu ben bu sene deneyimledim son 3 aya kadar ayt bakmadım 9 ile 11 de ki eksikelr falan ayt fen bitti ayt mat kaldı fen 30 üstü gelirken ayt mattan direk 25 boş gelince sınavda anladım mezuna kaldığımıKendim 13K yaptım ve TYT'den verebileceğim en iyi tavsiye bazen netlerin hiiiç artmayacak benim öyle oldu en azından 3 3.5 ay netlerim artmadı hatta geriye gitti. Sonra çok da üzerine düşmedim AYT çalıştım falan derken bir şekilde denemelerle toparlandı. Ama o 3 ay TYT'ye takmasaydım şu an daha iyi bir yerdeydim unutma 1 AYT neredeyse 4 TYT sorusu. Çok TYT kafaya takma hedefin 4 yıllıksa. Olay AYT
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.