TYT kamp faydalı mı?

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar TYT matematik için rehber matematiğin kampına başladım.5. gündeyim. İnternette kamplarla ilgili yapılan yorumları gördüm herkes genel olarak kampın işe yaramadığını söylüyor. Kaynakları falan aldım bırakmalı mıyım kampı? Nasıl bir yol izlemeliyim? Netleri düşük olup kamptan sonra yükselten var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

O kamp giriş seviyesi netleri 3-4 olan kişileri arttırabilir o kadar.

Temelin yoksa daha önceden. 5-10 netlerdeysen işe yarar. Eğer az çok biliyorum diyorsan Rehber Matematik izleme Eyüp B. ya da Bıyıklı Matematik tavsiye ederim.

Mert hocanın 70 günlük kampı daha samimi geliyor. Not alarak kavrayabilirsin. Denemelerde minimum 15 net çıkarabiliyorum. Not alarak izlemen önemli. Ayrıca hocanın örnek sorularını videoyu durdurup senin önce çözmeyi denemen gerek.

Netleri düşük olup kamptan sonra yükselten var mı?

Eyüp B'nin 3D TYT video destekli defterini kullanmıştım, 1 ay boyunca sadece matematik çalıştım.

Netlerim arttı mı derseniz, normalde matematiğe bakmadan geçen ben 15-20 netlere çıktım.

Yalnız Rehber Matematik kanalını önermem. Sınav formatına uygun değil, kolay sorular soruyor.

Arkadaşlar ben daha yeni yeni başladım YKS'ye geç mi kaldım?

Temelin yoksa daha önceden. 5-10 netlerdeysen işe yarar. Eğer az çok biliyorum diyorsan rehber matematik izleme Eyüp b. Ya da bıyıklı matematik tavsiye ederim.

Hocam tam tersini okudum. Rehber matematik zor temelin yoksa izleme dediler herkes farklı bir şey söylüyor kafam karıştı.

Hocam aldırdığı test kitabında kolay orta zor olmak üzere 3 bölüm var zor ÖSYM tarzı sorular.

bıyıklı matematik kanalında soru çözümü videoları var.Rehber matematikten konuyu dinlerim bıyıklı matematikten soru çözümünü sonrada rehber matematiğin soru kitabını çözerim.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…