Üniversiteye çalışıyorum şu anda oguz usta izle yeter. Onun matematik nasıl çalışılır? Fizik nasıl çalışır? Vs videoları var izle süper. Onun yaz kampı için hazırladığı videoları izledim kendime program yaptım. Şu anda TYT de 75 80 net yapıyorum. Sadece tek bir yapacağın şey var o da pes etmemek. Günlük paragraf, problem ve geometri ( sadece 20 soru) çöz kafadan 60 net geliyor zaten. 30 paragraf, 20 problem, 10 geometri çıktığını varsayarsak 60 netin oluyor. Günlük 1 sözel 2 sayısal dersi koyarsan sınavda çok iyi yaparsın. Boş boş motivasyon videosu izleyip sakın ha gaza gelme. Gaza geliyorsun ertesi gün derse başlıyorsun çalışıyorsun ama en ufak bir yerde takılsan yapamıyorum diye umutsuzluğa kapılıyorsun. Umudunu yitirme ama günlük paragrafın, problemini, geometrini çözmeyi ihmal etme. Öğretmen olarak ezber yaptırmayacak işin mantığını anlatacak bir öğretmen seçmelisin. Fizikten kesinlikle Özcan aykın veya altuğ güneş, kimya görkem şahin veya kimya adası, biyoloji dr. Biyoloji veya biosem, coğrafya coğrafyanın kodları, matematik Eyüp b veya bıyıklı matematik dinlemeni öneririm. Yapacağına inanırsan bu sınavı kazanırsın. Yoksa olmaz maalesef. Kendine güven bu sınavın zeka ile bir alakası yok tamamen çalışmayla alakalı derslere güzelce çalış kâfi. Derslere çalışırken fizik, kimya, biyolojiden asla hemen konuyu halledeyim soru çözeyim deme çünkü konuyu kavramak sor çözmekten daha önemli, matematik te konu yok zaten ondan da güzelce video izledikten sonra bol bol soru çöz. 2 kaynaktan çözdüğün zaman soruları direkt branş denemesine geç. Dediğim gibi bu sınavın zekayla bir alakası yok sadece düzenli çalışmayla alakası var. Hayırlı günler dilerim kolaylıklar dilerim.