TYT kanal ve kamp önerisi

Makaleler
149
EA seçtim yazın TYT Türkçe TYT matematik ve sosyal çalışacağım ama felsefe ve din kültürü hariç.

Çok sıkış olmayan ama çok da uzuna yayılmayan makul kamp veya oynatma listesi önerebilecek herkese teşekkürler.

TYT fen kısmı için şu an basit ve ezber olmasından biyoloji ve kimya dersinin basit konularını düşünüyorum.

@333365 hocam yardimcı olur musun?

Son düzenleme:
TYT Matematik için İlyas Güneş olabilir.

Türkçe için de Kadir Gümüş hoca var, Rüştü Hoca'dan dinlemeni pek önermem. Taktikleri de tutmuyor zaten. Onun dışında Fen hakkında maalesef net bir bilgim yok, kimya için bir tek Kimya Adası kanalını önerebilirim.

Zamanında mecburen bakmıştım da ben kendim çalışırken Sosyal ve Fen için ekstra bir çaba göstermedim. Coğrafya için Yavuz Tuna hocayı bayağı övüyorlar, Coğrafya için ona bakabilirsin. Tarih için de Benim Hocam kanalında Ramazan Yetgin bir isimli hoca var, onun için de iyi diyorlar da diğer dersler hakkında maalesef net bir bilgim yok.

Eşit ağırlık öğrencisi olduğun için önce Türkçe ve Matematik eksikliklerini halletmeni öneririm. Fen'i şimdiden çalışmanın bence bir anlamı yok. Fen sınava 1 ay kala çalışılabilecek bir ders, önce diğer derslerdeki ufak tefek eksikliklerini halletmen bence iyi olur.

10. sınıfsan bence önceliğin Türkçe ve Matematik olsun. Ben seni 12. sınıfa geçtin sanıyordum, fen çalışmana bile gerek yok.

@333365 Hocam 11 geçiyorum ve 11 içinde 11 sınıf hariç hedefim yok bu yaz Türkçe, Matematik ve Sosyal ile o zaman EA bölümüne giriş yapıyoruz.

Ayrıca, bazı kanallar Matematikte sadece geometri çalışın diyor bu ne derece mantıklıdır?

@Yeniçocuk Tarih denemesi çözmedim ama okul içinde tarih dersim hep 85 üstü geliyor Tarihi sevdiğim ve okul harici 2. Dünya savaşı tarihini takip ettiğim için tarihle aram iyi genel olarak.

11 sınıfa geçerken eksik olmadan ve biraz TYT altyapısı ile geçmek istiyorum tavsiyenize açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…