TYT Kasanlara Önerilerim

Bence gayet iyi ilerliyorsun. Ben ağustos gibi başladım sayılır. 60-70 civarlarında yapıyorum. AYT-TYT dengesini nasıl kuracağım okulla beraber hiçbir fikrim yok.

Bence gayet iyi ilerliyorsun. Ben ağustos gibi başladım sayılır. 60-70 civarlarında yapıyorum. AYT-TYT dengesini nasıl kuracağım okulla beraber hiçbir fikrim yok.
Geçen yıl girip derece çıkaran bir arkadaşım kasıma kadar tytyi kapat kasımdan sonra ayt çalış tyt için de haftada 1-2 olacak şekilde deneme yap demişti. 3 bin yaptı kendisi.

Geçen yıl girip derece çıkaran bir arkadaşım kasıma kadar TYT'yi kapat kasım'dan sonra AYT çalış TYT için de haftada 1-2 olacak şekilde deneme yap demişti. 3 bin yaptı kendisi.

Ne güzel başarıların devamını dilerim onun için. Umarım biz de o şekilde sonuç getiririz. İyi çalışmalar size de.

İfadeler: KGB
OBP puanınız nedir? Çok iyi bir çalışma şekli hemen hemen aynı şekilde ilerliyoruz. Azim ve disiplini sağlıyınca her şey mümkündür.

OBP puanınız nedir? Çok iyi bir çalışma şekli hemen hemen aynı şekilde ilerliyoruz. Azim ve disiplini sağlıyınca her şey mümkündür.
Hocam 9,10 ve 11de hocalar benden nefret ederdi. Egosunu yalaka öğrencilerle tatmin eden hocalarla hep kavga ederdim. Sınavından 100 aldığım adam sözlüme 70 girerdi. Ondan dolayı şu an 92. Aynı zamanda anlaşamadığım ve beni hiçbir koşulda umursamayan bir babayla yaşayınca bazı şeylere katlanmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…