TYT kaynak önerisi

800637

Femtopat
Merhaba 0'dan başlayacağım bu yüzden kaynaklar şunlar (dil bilgisi eklemedim zaten 1-2 soru çıkıyor)
1) TYT Türkçe Bilgi Sarmal sadece sonrasi deneme.
2) Paragrafin ritmi.
3) Antrenmanlarla Matematik 1 (10 günde bitirip 2'yi alip yapmak istiyorum konuda bitirirsem karekök 0 alacağım)
4) Aktif Geometri 0'dan TYT.
5) Sosyal için sadece Apotemi konu özeti (soru bankası gerek var mı bilmiyorum eğer alın derseniz alabilirim sonrası deneme)
6) Kimya Orbital (nasıl başlangıç için ideal mi sonrası deneme diye düşünüyorum tek kaynak) (9 sınıf meslek okudum bölüm kimya)
7) Biyoloji Biyotik (sonrası deneme tek kaynak)
8) Fizik:3D yayınlari (zaten bende vardı)

İzleyeceğim video:
1) Rüştü Hoca ile Türkçe (paragraf Türkçe dil bilgisi yarın başlıyor)
2) Matematik Rehber Matematik (yarın 0'dan matematik basılıyor ona katilacağım 1 Temmuz 49 günde TYT)
3) Geometri (rehber matematik veya merkez teğet rm 0'dan TYT geometri başlıyor)
4) Sosyal için (yok sadece tekrar)
5) Kimya için (Meschamy Kimya)
6) Biyoloji (Dr. Biyoloji)
7) Fizik (Fizik Altuğ Güneş)
Bunlar temele için yeterli olur mu? Temel atalım gerisi gelir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paragrafın Ritmi kitabıyla başla, BS'yi sona bırak. Antrenmanlarla Matematik yerine Aktif matematik al 1 ve 2. kitaba para ödemekten ve bolca zaman kaybından kurtulursun. Aynı şekilde geometri kısmında da Aktif al. Apotemi sosyal özet yeterli. Orbital zordur, az çok temelin varsa Hız ve Renk al. Biyoloji güzel. Fizik 3D zordur, eğer iyi değilse alma. Orta dereceysen Egzersiz, düşük dereceysen Hız ve Renk al.

Aslında fizik olarak elimde 3D var antrenmanlarla matematik 1 2 ve 3 hepsine 10 günde bitirmek istiyorum dil bilgisi gerek yok bence bir iki soru çıkıyor.

Paragrafın ritmi kitabıyla başla, Bs'yi sona bırak. Antrenmanlarla matematik yerine aktif matematik al 1 ve 2. kitaba para ödemekten ve bolca zaman kaybından kurtulursun. Aynı şekilde geometri kısmında da aktif al. Apotemi sosyal özet yeterli. Orbital zordur, az çok temelin varsa hız ve renk al. Biyoloji güzel. Fizik 3D zordur, eğer iyi değilse alma. Orta dereceysen egzersiz, düşük dereceysen hız ve renk al.

Aslında kolay diyenlerde var ben 9.sinifi bölümüm kimyaydi kimyama güveniyorum ama tek bir konu var oda kimyada hesaplama ona güvenemiyorum.

Paragraf için Paragrafın Ritmi veya Hız ve Renk yayınları ile başla, devamına 0 Risk gir. Ardından dil bilgisi başla.
Dil bilgisi için 3D tek kaynak olur. Hoca eşliğinde gitmek istersen Rüştü Hoca öneririm. Bundan sonra artık deneme gir. Önüne gelen denemeyi erit. İyi de yapsan kötü de yapsan her sorunun çözümünü mutlaka izle, soru çözüm yöntemi gör.
Matematik için 345-Orijinal ikilisini al. Hoca olarak Eyüp B. veya Matematiğin Güler Yüzü öneririm. Soru çözümünde Barış Kahvecioğlu/Matematiğin Fatihi/Soner Akıncı izle ve soru tipi gör.
Geometri tarafında Eyüp B. can hocam saolsun geometri kampı yapacak. Sanırım temmuz ortası ya da sonunda kampın kitabı çıkacak. Onu alıp Eyüp B. ile git. Soru bankası için 345-MÖF alabilirsin. Devamına da branş denemesi gidebilirsin. Yayın olarak da 345-3D-Barış-Orijinal-Metin öneririm.
Sosyal tarafına hiç kasma. Çıkmış soruların konu dağılımlarına bakıp ona göre kilit kelime ezberle yeter.
Fen için eğer sayısalsan Eylül başı-ortası gibi başlayabilirsin. Aralık ortası bile yeterli olur.
Fizik için Altuğ Güneş tek geçiyorum. Kesinlikle benim için bir babadır. Altuğ Hocam ne derse onu yap o kadar açık söylüyorum.
Kimya için Ferrum kesinlikle en iyisi artık, özellikle de bu sınavdan sonra videolarını izledim biraz ve fark ettiğim üzere kesinlikle nokta atışı soruları çok var. Ferrum ile ilerleyip Orbital soru bankası al.
Biyoloji için Dr. Biyoloji ile git. Soru bankası için Biyotik iyidir. Fende tüm konuları iyice bitirdikten sonra da Bilgi Sarmal ile başlayıp en iyi klasmanındaki tüm branş denemelerini erit.

Paragraf için paragrafın ritmi veya hız ve renk yayınları ile başla, devamına 0 risk gir. Ardından dil bilgisi başla.
Dil bilgisi için 3D tek kaynak olur. Hoca eşliğinde gitmek istersen rüştü hoca öneririm. Bundan sonra artık deneme gir. Önüne gelen denemeyi erit. İyi de yapsan kötü de yapsan her sorunun çözümünü mutlaka izle, soru çözüm yöntemi gör.
Matematik için 345-orijinal ikilisini al. Hoca olarak Eyüp b. Veya matematiğin güler yüzü öneririm. Soru çözümünde barış Kahvecioğlu/Matematiğin Fatihi/Soner akıncı izle ve soru tipi gör.
Geometri tarafında Eyüp b. Can hocam sağ olsun geometri kampı yapacak. Sanırım temmuz ortası ya da sonunda kampın kitabı çıkacak. Onu alıp Eyüp b. İle git. Soru bankası için 345-MÖF alabilirsin. Devamına da branş denemesi gidebilirsin. Yayın olarak da 345-3D-barış-orijinal-metin öneririm.
Sosyal tarafına hiç kasma. Çıkmış soruların konu dağılımlarına bakıp ona göre kilit kelime ezberle yeter.
Fen için eğer sayısalsan eylül başı-ortası gibi başlayabilirsin. Aralık ortası bile yeterli olur.
Fizik için altuğ güneş tek geçiyorum. Kesinlikle benim için bir babadır. Altuğ hocam ne derse onu yap o kadar açık söylüyorum.
Kimya için ferrum kesinlikle en iyisi artık, özellikle de bu sınavdan sonra videolarını izledim biraz ve fark ettiğim üzere kesinlikle nokta atışı soruları çok var. Ferrum ile ilerleyip orbital soru bankası al.
Biyoloji için dr. Biyoloji ile git. Soru bankası için biyotik iyidir. Fende tüm konuları iyice bitirdikten sonra da Bilgi Sarmal ile başlayıp en iyi klasmanındaki tüm branş denemelerini erit.

İşte budur aradığım cevap hocam, tek sıkıntı sayisalciyim evet ama matematik antrenmandan başlasam iyi olur çünkü meslekte bize kolay gösterdiler hocam bu kitabı al 123 bitir dedi sonrası karekök sonrası zor kaynak sonra da deneme şimdilik dil bilgisine başlamiyorum, anladım.

İşte budur aradığım cevap hocam, tek sıkıntı sayisalciyim evet ama matematik antrenmandan başlasam iyi olur çünkü meslekte bize kolay gösterdiler hocam bu kitabı al 123 bitir dedi sonrası karekök sonrası zor kaynak sonra da deneme şimdilik dil bilgisine başlamiyorum, anladım.
Antrenman ile başlaman vakit kaybı olur. Youtube kampı ile ilerleyip 345'i ödev kitabı gibi kullanırsan ve verimli çözersen zaten matematikte belirli seviyelere çıkarsın.
Orijinal soru bankasını da adam gibi sindire sindire çözersen zaten kolay kolay soru kaçırmazsın.
Hatta eğer ki işi tamamen sağlama alıcam ben diyorsan Metin Problemler çözüp tamamen toparlarsın.

Paragraf için paragrafın ritmi veya hız ve renk yayınları ile başla, devamına 0 risk gir. Ardından dil bilgisi başla.
Dil bilgisi için 3D tek kaynak olur. Hoca eşliğinde gitmek istersen rüştü hoca öneririm. Bundan sonra artık deneme gir. Önüne gelen denemeyi erit. İyi de yapsan kötü de yapsan her sorunun çözümünü mutlaka izle, soru çözüm yöntemi gör.
Matematik için 345-orijinal ikilisini al. Hoca olarak Eyüp b. Veya matematiğin güler yüzü öneririm. Soru çözümünde barış Kahvecioğlu/Matematiğin Fatihi/Soner akıncı izle ve soru tipi gör.
Geometri tarafında Eyüp b. Can hocam sağ olsun geometri kampı yapacak. Sanırım temmuz ortası ya da sonunda kampın kitabı çıkacak. Onu alıp Eyüp b. İle git. Soru bankası için 345-MÖF alabilirsin. Devamına da branş denemesi gidebilirsin. Yayın olarak da 345-3D-barış-orijinal-metin öneririm.
Fen için eğer sayısalsan eylül başı-ortası gibi başlayabilirsin. Aralık ortası bile yeterli olur.
Fizik için altuğ güneş tek geçiyorum. Kesinlikle benim için bir babadır. Altuğ hocam ne derse onu yap o kadar açık söylüyorum.
Kimya için ferrum kesinlikle en iyisi artık, özellikle de bu sınavdan sonra videolarını izledim biraz ve fark ettiğim üzere kesinlikle nokta atışı soruları çok var. Ferrum ile ilerleyip orbital soru bankası al.
Biyoloji için dr. Biyoloji ile git. Soru bankası için biyotik iyidir. Fende tüm konuları iyice bitirdikten sonra da Bilgi Sarmal ile başlayıp en iyi klasmanındaki tüm branş denemelerini erit.

Bunları sipariş ediyorum bittikten sonra orta zor kaynak sonrası deneme fizik 3D var zaten bazı konuları islemiycem optik gibi konular çok uzun net yapması uzun sürüyor diyorlar bende kolaylari halledip sonra zor uzun olamayanlari halledeceğim.

Antrenman ile başlaman vakit kaybı olur. YouTube kampı ile ilerleyip 345'i ödev kitabı gibi kullanırsan ve verimli çözersen zaten matematikte belirli seviyelere çıkarsın.
Orijinal soru bankasını da adam gibi sindire sindire çözersen zaten kolay kolay soru kaçırmazsın.
Hatta eğer ki işi tamamen sağlama alacağım ben diyorsan metin problemler çözüp tamamen toparlarsın.

Yeni gördüm mat değişiyor tm.

Dosya Ekleri

• IMG-20240624-WA0000.jpg
    IMG-20240624-WA0000.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20240624-WA0002.jpg
    IMG-20240624-WA0002.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 37
Bunları sipariş ediyorum bittikten sonra orta zor kaynak sonrası deneme fizik 3D var zaten bazı konuları islemiycem optik gibi konular çok uzun net yapması uzun sürüyor diyorlar bende kolaylari halledip sonra zor uzun olamayanlari halledeceğim.
TYT türkçe soru bankası yerine 3D Dil bilgisi ve dediğim paragraf soru bankalarını al.
Geometri için hemen başlamam lazım dersen Mert Hoca'nın kampını alabilirsin.
Antrenmanlarla matematik 4 işlemle başlıyo' desek yeridir, 345 ile başlamanı öneririm.
Sosyal için soru bankası almak vakit kaybı olur. Sadece deneme alıp gidebilirsin. Eksik konuların video konu anlatımlarına bakarsın yeter.

TYT Türkçe soru bankası yerine 3D dil bilgisi ve dediğim paragraf soru bankalarını al.
Geometri için hemen başlamam lazım dersen mert Hoca'nın kampını alabilirsin.
Antrenmanlarla matematik 4 işlemle başlıyor' desek yeridir, 345 ile başlamanı öneririm.
Sosyal için soru bankası almak vakit kaybı olur. Sadece deneme alıp gidebilirsin. Eksik konuların video konu anlatımlarına bakarsın yeter.

Sosyal soru bankası cikartim konu özeti oradan dönemlerle hallederim video filan türce yerine dil bilgisi 3D geometri için de YT'den devam mat 345 tm ama bir şey söyleyeceğim Türkçe için neden onun yerine dil bilgisi al dediğinizi anlamadım? Dil bilgisi 3-4 soru cikiyor gerisi paragraf değil mi hocam?

Sosyal soru bankası cikartim konu özeti oradan dönemlerle hallederim video filan türce yerine dil bilgisi 3D geometri için de YT'den devam mat 345 tm ama bir şey söyleyeceğim Türkçe için neden onun yerine dil bilgisi al dediğinizi anlamadım? Dil bilgisi 3-4 soru cikiyor gerisi paragraf değil mi hocam?
Dil bilgisinde çıkacak soru sayısını emin olun ÖSYM bile bilmiyor. Malum geçen sene 7-8 tane soruldu ama bu sene en fazla 3-4 tane çıkmıştı.
Ayrıca dil bilgisi soru bankası almanızı istememin sebebi paragraf sorularında anlam karmaşası yaratıp iki şık arasında bırakabilecek kelimeleri 3D iyi analiz edip kitabında yer vermiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı