TYT kaynak önerisi

Hocam Palme nasıl.Birde kimya için görkem şahinin kitabı?

Eyvallah hocam. Bir de evde suparanın ve binotun seti var hediye gelmişti. Onlar nasıl 345'i zaten alacağım ama bunlar işgörür mü biraz çözdüm de basitler.
Onlarla ilgili bilgim yok maalesef. Kanal olarak Betül Hoca seçmişsin, Dr. Biyoloji hiç izledin mi? Yoksa izlemeden Betül Hoca'ya mı karar verdin?

Youtube hocalarının kitaplarının hiçbiri alınmaz Eyüp B. dışında. Para israfı. Apotemi TYT Fen Özeti kitabı 3 ders için de tekrar amaçlı iş fazlasıyla görür. Ana konuyu da not alarak ve sık sık tekrar yaparak çalışmalısın. Palme de bu kitaplar kadar iyi olmasa da fena değil. Bu kitaplar piyasada en çok güvenilen ve derece öğrencilerinin de çözdüğü kitaplar. Orbital ve Biyotik sadece kendi dersinde kitap çıkartır. Bilgi Sarmal her ders için alınabilecek tek yayın. 3D ve Orijinal de TYT ve AYT matematik için alınabilecek üst düzey derece isteyenlerin çözmesi gereken kitaplardır. TYT Matematiğiniz başlangıç-orta ise MikroOrijinal TYT Matematik Soru bankası alabilirsiniz. Aynı şekilde geometri için de.

Hedef sıralaman kaç bin? AYT'ye girecek misin (mesajı sonradan düzenleyip sordum görmemişsin sanırım)?

AYT'ye sayısaldan gireceğim fakat maalesef temelim yok. Sağlamca ve ivedilikle TYT'yi halledip AYT'ye geçmek istiyorum o sebeple şu anlık ne kolay ne de zor olan bir yayın istiyorum.

AYT'ye sayısaldan gireceğim fakat maalesef temelim yok. Sağlamca ve ivedilikle TYT'yi halledip AYT'ye geçmek istiyorum o sebeple şu anlık ne kolay ne zor olmayan bir yayın istiyorum.
Temeliniz yoksa Aktif Matematik alabilirsiniz, ilk 155 sayfası dört işlem (işlem hızı ve yeteneği kazandırmak için çok iyi iş görüyor) ve türevleri. 155'ten sonraki sayfalar da TYT matematiğe geçiyor bitene kadar. İşlem yeteneğiniz fena değilse MikroOrijinal TYT Matematik MÖF alabilirsiniz fasikül fasikül TYT matematik öğretiyor.

Hocam çok temelde değil bir de öyle başlarsam yavaş biter mikro daha mantıklı veya dengi bir şey. Diğer dersler için ilk önerdiğiniz yayınları alsam sıkıntı olur mu? Bir de TYT fen ve sosyla için Apotemi iyi midir internette biraz üstdüzey diyorlar.

MikroOrijinal TYT Matematik soru bankası alabilirsiniz o zaman en uygunu o olacaktır, bitince de 345-Bilgi Sarmal (derece istiyorsanız Orijinal ekleyebilirsiniz). Diğer dersler için zaten 1 kitap sonra deneme ve tekrar şeklinde gitseniz AYT'ye daha çok vaktiniz kalır. Ben yine de 2. bir TYT Fen kaynak listesi yazayım.
TYT Fizik: 345-Bilgi Sarmal.
TYT Kimya: Aydın kesinlikle çözülmeli.
TYT Biyoloji: Biyotik öncesi Hız ve Renk çözülebilir en son Biyotik 2 tane çözecekseniz.
Apotemi soru bankaları değil konu özeti kitapları iyidir, TYT Türkçe-Coğrafya-Tarih tekrar ve konu anlatımı için ENS Destek Defteri iyi iş görür.
Apotemi TYT Fen konu özeti benzeri pek olmayan çok iyi bir kitap, tekrar etmek için mükemmel.
Soru bankası olarak TYT Sosyal için: 345 Coğrafya ve Bilgi Sarmal Tarih soru bankaları.

Hocam peki Türkçe kaynak? Ayrıca TYT Sosyal için ens defter ayrı ayrı yerine apotemi sosyal konu alsam nasıl olur? Türkçe ve mat için tekrar defteri öneriyor musunuz?

Hocam peki Türkçe kaynak? Ayrıca TYT Sosyal için ens defter ayrı ayrı yerine apotemi sosyal konu alsam nasıl olur? Türkçe ve mat için tekrar defteri öneriyor musunuz?
Apotemi özet, ENS konu anlatımı şeklinde. Mat için tekrar defterine gerek yok, soru çözerek tekrar yapmak gerek. Türkçe için zaten yazmıştım, Bilgi Sarmal Dil Bilgisi Soru Bankası. Paragrafı zaten her gün veya sık sık çözmeniz gerek süre sıkıntısını aşmak ve okuduğunu anlama yeteneği pekiştirmek için. Paragraf seviyeniz nasıl bilmiyorum ama pek iyi değilse Paragrafın Ritmi veya 0 Risk alabilirsiniz, orta için Bilgi Sarmal Paragraf. Üst seviye paragraf için ise Limit Kronometre, Apotemi, PES Paragraf (basımı durdurulduğu için bunu zor bulabilirsiniz ama en iyisi budur).

Hocam bahsettiğiniz mikro matematik bumu? Birkaç şey daha var o yüzden sordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…