Kral soeunu cevaplamaktansa bir şey soracağım. Bende 12 ye geçiyorum daha henüz baslayamadim ders çalışmaya. Sen başladın mı veya baslamadiysan ne zaman başlamayı planlıyorsun ve günde kaç saat çalışmayı planliyorsun?Abilerim ve ablalarım 11.sınıf bitti ve bu yaz artık YKS'ye hazırlanmam lazım bu yaz TYT'yi bitirmek istiyorum. Başlangıç ve orta derece test kitaplarına ihtiyacım var geçen seneden kalma kitaplarım; (her artı bir kitap )
1. Matematik 10. sınıf +2, geo +3 kitap.
2. Fizik 10. sınıf 4 test kitabı.
3. Biyografi 1+ TYT, 2+ 10.sinif, 2+ 9.sinif
4. Kimya 1+ 9.sinif, 3+ 10.sinif
5. 10.sınıf tarih +1, coğrafya +1, felsefe +1
6. 9. sınıf edebiyat +1
Elimde bu kadar kaynak var sizce hangi kaynaklardan ve hangi dersten test kitabı almalıyım?
Abilerim ve ablalarım 11.sınıf bitti ve bu yaz artık YKS'ye hazırlanmam lazım bu yaz TYT'yi bitirmek istiyorum. Başlangıç ve orta derece test kitaplarına ihtiyacım var geçen seneden kalma kitaplarım; (her artı bir kitap )
1. matematik 10. sınıf +2, geo +3 kitap.
2. fizik 10. sınıf 4 test kitabı.
3. biyografi 1+ TYT, 2+ 10.sinif, 2+ 9.sinif
4. kimya 1+ 9.sinif, 3+ 10.sinif
5. 10.sınıf tarih +1, coğrafya +1, felsefe +1
6. 9. sınıf edebiyat +1
Elimde bu kadar kaynak var sizce hangi kaynaklardan ve hangi dersten test kitabı almalıyım?
Kral soeunu cevaplamaktansa bir şey soracağım. Bende 12'ye geçiyorum daha henüz baslayamadim ders çalışmaya. Sen başladın mı veya baslamadiysan ne zaman başlamayı planlıyorsun ve günde kaç saat çalışmayı planliyorsun?
Kral soeunu cevaplamaktansa bir şey soracağım. Bende 12'ye geçiyorum daha henüz baslayamadim ders çalışmaya. Sen başladın mı veya baslamadiysan ne zaman başlamayı planlıyorsun ve günde kaç saat çalışmayı planliyorsun?
Ben de matematiğe ağırlık vermeyi planlıyorum inşallah ders çalışma disiplinini bozmam. TYT de matematik ve unuttuğum için fen harici iyiyim.Ben dün başladım hocam 5 saat civarı çalışıyorum ama süre yetmiyor gibi. Sadece matematik çalışabiliyorum bu sürede. Ya da izlediğim yol yanlış, matematiğe çok zaman ayırıyor da olabilirim.
Kaynakların adları neler hocam eğer garip bilinmedik yayınlar ise çözmeniz çok iyi olmaz.
1. matematik.
-Kafa dengi 10.sinif matematik soru bankası (temel ve orta )
-Acil geometri TYT/AYT soru bankası.
- Karekök yayınları 10. sınıf soru bank.
- Soru kalesi yayınları TYT/AYT geo. Konu anlatım föyü.
-Acil geometri üçgenler.
2. fizik.
-Bryple 10. sınıf fizik soru bankası.
-NFT yayınları 10. sınıf fizik soru bankası.
-Eis yayınları 10. sınıf fizik soru bankası.
-Kafa dengi 10 sınıf extra fizik soru bankası.
3. kimya.
- Palme yayınevi paf 10. sınıf kimya.
-Kafa dengi 10.sinif extra kimya soru bankası.
-Endemik yayınları 10.sinif kimya soru bankası.
-Orbital yayınları 9.sinif odam kimya.
4. biyoloji.
-Soru kalesi yayınları fasikül soru bankası 9.sinif biyoloji.
-Bryple 10.sinif biyoloji soru bankası.
-3D TYT biyoloji soru bankası.
-Kafa dengi 10.sinif extra biyoloji soru bankası.
Elimdekiler bunlar iyi olup olmadıklarını bilmiyorum iyi olmayan varsa onun yerine bir kitap önerisi de yaparsanız çok memnun olurum.
Geometri iyi zorlanırsan 345 bakabilirsin.
Matematik kafa dengi güzel başlangıç için ardından 345 iyi gider.
Fizik eis fena değil kafa dengi aynı şekilde diğer yayınları bilmiyorum.
Kimya hepsi gayet iyi ve kaliteli çözün.
Biyoloji 3D güzel kafa dengi fena değil diğerlerini bilmiyorum.
Bu kaynaklar dışında öneri isterseniz seviyenize göre ders ders önerebilirim çünkü TYT 9.10 kapsıyor elinizdeki kaynaklar uğraştırıcı olabilir tek tek çözmek onun yerine TYT adı altındaki kaynaklardan almak daha pratik olabilir.
TYT seviyem 3-4/10 gibi başlangıç seviyedeyim diyebilirim dediğiniz gibi tek tek çözmek uğraştırır beni ders ders önermeniz benim için çok önemli.