TYT kaynak önerisi

aliyilmazx

Decapat
Edebiyat için orta seviye.
Matematik için başlangıç seviye (Matematiğim gerçekten de çok kötü)
Fizik ve kimya için başlangıç-orta seviye arası.
Biyoloji için orta seviye.
Tarih için orta seviye.
Coğrafya için başlangıç-orta seviye.

TYT sınavındaki derslerdeki seviyelerim bunlar; bana bu seviyelere uygun, her ders için kaynak önerebilir misiniz?

Matematik=Mikro Orijinal
Fizik=Limit
Kimya=Orbital
Biyoloji=Biyotik

Alanımdan ötürü diğerleri hakkında bilgim yok ancak paragraf olarak Paragrafın Ritmi'ni öneriyorum.

Matematik = mikro orijinal.
Fizik = limit.
Kimya = orbital.
Biyoloji = biyotik.

Alanımdan ötürü diğerleri hakkında bilgim yok ancak paragraf olarak paragrafın Ritmi'ni öneriyorum.

Matematik için miray da olabilir biyoloji için biyotik iyidir fakat kimya için orbital zor gelmezmi ileri seviye diye biliyorum onu.

Matematik için miray da olabilir biyoloji için biyotik iyidir fakat kimya için orbital zor gelmezmi ileri seviye diye biliyorum onu.
Orbital güzeldir, genel anlamda soruları orta ben Orbitalle başlangıç yaptım sonrasında Aydın ve Apotemi ile devam ettim konuyu öğrendikten sonra çok zorlu olacağını düşünmüyorum.

Matematik gerçekten çok kötü ise Antrenmanlarla Matematik 1 ile başlayabilirsiniz.
Kitapta biraz ilerledikten sonra Matematiğin İlacı soru Bankası ile konuları kafanıza oturabilirsiniz.
Yani temel soruları çabaladığım zaman yapabiliyorum ama ileri seviyeye geçmekte zorlanıyorum. Okulda geçtiğimiz her konuda ilk başlarda çok iyi olup zorlaştıkça kötüleşiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı