Günde yaklaşık 4.5 saat çalışmayla bitre mi? Mol ve hesaplamalarda AYT olduğu için o konularda temelim var. Amorf katılar filan onlarda temelim az var.
Hocam ben 11 günde tyt kimya diye bir kamp vardı orada bitirmiştim 11 video 1 haftada çok rahat biter youtubeye yazarsaniz en tepede çıkar zaten.Günde yaklaşık 4.5 saat çalışmayla bitre mi? Mol ve hesaplamalarda AYT olduğu için o konularda temelim var. Amorf katılar filan onlarda temelim az var.
Bitebilir bence bunalmadan full fokus çalışırsan.Günde yaklaşık 4.5 saat çalışmayla bitre mi? Mol ve hesaplamalarda AYT olduğu için o konularda temelim var. Amorf katılar filan onlarda temelim az var.
İşe yaradı mı?Hocam ben 11 günde tyt kimya diye bir kamp vardı orada bitirmiştim 11 video 1 haftada çok rahat biter youtubeye yazarsaniz en tepede çıkar zaten.
Yaradı evet ama benim kimyam zaten 0 degildi sadece uzun zamandır bakmadım diye unutmuştum ama güzel kamp yani temelinizi atarsaniz ustune soru cozerek oturur.İşe yaradı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.