TYT Kimya için Orbital mi 345 mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Konu anlatımı olarak Meschemy Kimya düşünüyorum. Soru çözümü olarak Orbital mi yoksa 345 mi düşüneyim?

Hocam sizi hatırlıyorum. Önemli detaylar değil bunlar. Takılmayın, alın birini geçin. Ucuz olanı alın.

Hoca olarak Görkem Şahin ve kitap olarak orbital önerebilirim.

Hoca olarak Görkem Şahin ve kitap olarak orbital önerebilirim.
Görkem Şahin geçen sene izledim hepsini bitiremedim. Aşırı uzun anlatıyor hocam.

Orbital biçilmez kaftandır. Konu anlatımı olarak da hoşunuza giden güncel müfredattan işleyen bir kanaldan izleyin.
Neden Orbitali bu kadar fazla öneriyorlar hocam?

Neden Orbitali bu kadar fazla öneriyorlar hocam?

Gerçekten iyi bir yayın. Kolay soruları da var, ÖSYM ayarına yakın soruları da var. Fazlasına da gerek yok zaten, onu çözdükten sonra branş denemesi. Sonlara doğru da çıkmışları çözün bitsin gitsin.

Görkem Şahin geçen sene izledim hepsini bitiremedim. Aşırı uzun anlatıyor hocam.

Bizim Hocalar - Sinan İhtiyaroğlu

Yukarıda yazdığım iki kanala da bir göz atın derim, Görkem hocadan daha çok verim aldım bu iki kanaldan. Hangisi hoşunuza giderse. Meschemy'de çok iyidir.

Orbital biçilmez kaftandır. Konu anlatımı olarak da hoşunuza giden güncel müfredattan işleyen bir kanaldan izleyin.
Hocam temel için zor olur mu orbital kimya sıfırdan alacağım konu anlatımı izleyip çözmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…