ArdQAG Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Merhaba, 10. sınıfım TYT kimyadan 1 soru bankası alacağım aydın mı alsam orbital mi alsam bilemedim sizce hangisini alayım? Sayısal seçeceğim. Kasım tatilinde kimyaya çalışmıştım o yüzden orta seviye bir kaynak olursa güzel olur.
Merhaba, 10. sınıfım TYT kimyadan 1 soru bankası alacağım aydın mı alsam orbital mi alsam bilemedim sizce hangisini alayım? Sayısal seçeceğim. Kasım tatilinde kimyaya çalışmıştım o yüzden orta seviye bir kaynak olursa güzel olur.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Kasım 2024 #2 Temelin yoksa Okyanus 40 Seans. Biraz varsa Aydın öneririm. Bende Aydın kullanıyorum. Güzel kitaptır.
Temelin yoksa Okyanus 40 Seans. Biraz varsa Aydın öneririm. Bende Aydın kullanıyorum. Güzel kitaptır.
S Speedy467 Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Aydın orbitale göre biraz daha zor bir kaynak. Benim tavsiyem orbital olur. Bitirdikten sonra aydına geçersin.
Aydın orbitale göre biraz daha zor bir kaynak. Benim tavsiyem orbital olur. Bitirdikten sonra aydına geçersin.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 15 Kasım 2024 #4 Aydın ve orbital kraldır kimyada hangisini istersen ama aydın bir tık daha zora hitap eder.