TYT kimya nasıl çalışılmalı?

burkk

Hectopat
Daha fazla  
Mezun senemdeyim TYT kimya geçen sene hiç çalışmadım şu anda Görkem Şahinle ilerliyorum fakat kimyasal türler arası etkileşimlerdeyim geri kalanı çok zaman alacak meschemy kimyaya baktığımda daha kısa olduğunu gördüm. Hoca ve kamp değiştirip hızlıca TYT kimyayı bitirmeli miyim yoksa uzunda sürse görkem şahinden devam etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA mısınız?

Sadece TYT Kimya sıkıntın var ise ve cidden çok yüksek bir sayısal neti isteyen bir bölüm istiyorsan bir kaç derslik özel hoca tutmanı öneririm bütçene bağlı olarak ama bir kaç sayısal dersinde sıkıntı çekiyorsan ve bütçen yeterli ise dershaneye kayıt olabilirsin, dershanelerin TYT kampı oluyor genelde ama şu an kayıt olsan bile bu süre çoktan geçti ama ileriki zamanlarda tekrardan yaparlar diye düşünüyorum, ayrıca dershanelerde de özel ders alabiliyorsunuz. Eğer ki dershane veya özel hoca istemiyorsanız bir kitaptan sıra sıra konuları ilerleyin bir öğretmenin özel kitabını almak belki size yardımcı olabilir. 2 sene önce kimya adası diye bir kanal izliyordum şuan baktım hala video üretiyor ama içerikleri hala aynı mı bilmiyorum.

Aa EA olabileceğini hiç düşünmeden yazdım.

Ne özel dersi alacaksın eline kalemi alacaksın en az süren kampı 8-10 günde bitireceksin. TYT kimya dediğimiz şey YKS de sayısal kısımlar arasındaki en kolay kısım.

İfadeler: KGB
Ea değilim sayısalım

Özel ders almayı düşünmüyorum mezun olduğum içinde dershane geç açılıyor kendim kısa süre içinde bitirebileceğimi düşündüğüm için ytden ilerliyorum

Ne özel dersi alacaksın eline kalemi alacaksın en az süren kampı 8-10 günde bitireceksin. TYT kimya dediğimiz şey YKS de sayısal kısımlar arasındaki en kolay kısım.
Hocalar için ne dersiniz hocalarla olmazsa aydının tyt fasikülünü almayı düşünüyorum

Fasikül falan filan uğraşma illahi alıcam dersen Alan yayınları Levent Özdede kitabını al ve kampını uygula yoksa dümdüz A4'ten devam. Dediğim gibi o kadar kasma, kasılacak bir ders değil. Bunda kasarsan diğerleri daha zor gelir.

Kasmıyorum kasılacak bir yanıda olduğunu düşünmüyorum ama sayısaldan sadece kimyadan özel ders almayacağım bu yüzden üzerine düşmek istiyorum

Dediğiniz hocayıda duymadım başta söylediğim hocalardan birini seçmeyi düşünüyorum

Kasmıyorum kasılacak bir yanıda olduğunu düşünmüyorum ama sayısaldan sadece kimyadan özel ders almayacağım bu yüzden üzerine düşmek istiyorum
Kasmak derken çok çalışmak değil, umursamak anlamında.
Dediğiniz hocayıda duymadım başta söylediğim hocalardan birini seçmeyi düşünüyorum
Görkem şahin en iyilerinden biri ama tyt kimya kısmı aşırı uzun, meschemy kaliteli bulmuyorum. Dediğim hoca kısa ve detay anlatıyor. İlk defa duyduğunuz şeyi direkt çöpe atarak çok takılırsınız.

Ben de aynı konudayım. Tyt kimya aşırı basit. Yükseltgenmelerle kökleri bil okeysin zaten
Geriye kalan konular derişim mol falan filan en basitleri hocam.

Ben de aynı konudayım. Tyt kimya aşırı basit. Yükseltgenmelerle kökleri bil okeysin zaten
Geriye kalan konular derişim mol falan filan en basitleri hocam.
Kök falan sordukları yok zaten en çok nitratı soruyorlar öyle manganat falan sorduklarını görmedim. Derişim dediğimiz şey oran orantı. Dediklerinize katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…