Şu maymunları(Koçluk kanallarından bahsediyorum tüm hocalar değerlidir) önermeyi bırakın artık neredeyse hiçbir faydası olmayan herkese aynı şeyleri öneren ve işi tamamen paraya dökmüş kişilerden başka bir şey değiller.
Konu sahibinin sorusu için:
Fen dersleri için kamp kitabı falan almak gibi saçmalıklara gerek yok özellikle TYT için kesinlikle yok çünkü görebileceğin en ezbere dayalı ve kolay konular bütünü falan olabilir. Videoları izleyip hazır çıkartılmış notlar yerine kendi notlarını çıkartmak ve denemelere gitmeden önce hızlıca onları tekrar etmekten daha iyi yapabileceğin hiçbir şey yok. Daha önce 100 kez anlatmış olduğum hedef net artırma tekniğini de uygularsan MSÜ ve TYT de full çekmiş ayrıca AYT de 39/0 yapmış bir kişi olarak yapabileceğin daha da bir şey olmadığını düşünüyorum.
Hoca önerileri olarak:
Kimya için TYT de önerim yok, AYT de Ferrum; fizik için TYT de Umut Öncül(eski videolarını kullandım yeni müfredat konuları için yine Özcan Aykın), AYT de Özcan Aykın
Kitap önerileri olarak:
Fizik: 3D, BS, ESŞ veya Aydın; Kimya: 3D, Aydın veya Orbital kaynakları hem TYT hem AYT için kullanılabilir