TYT konu ve hoca önerisi

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? İyisinizdir umarım. Sizden bir ricam olacak, 0'dan Türkçe ve matematiği iyi şekilde öğretecek bir hoca önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? İyisinizdir umarım. Sizden bir ricam olacak, 0'dan Türkçe ve matematiği iyi şekilde öğretecek bir hoca önerir misiniz?
Türkçe için video izlemenizi önermem, bir kitap alıp kuralları okuyun, uygulayın. 1-2 haftada bitirilebilir. Matematik için Soner akıncı, Eyüp B, Matematiğin güler yüzü gibi kanallara bakmanı öneririm. Rehber matematik ve kısmen Mert hocayı çok fazla önermem. Arada sırada bazı konular için bakılabilir.

Mert Hoca'yı önermeme nedeninizi merak ettim.

Tam aksi yönde gittiğini düşünüyorum. Mert Hoca her sene kamplarına daha fazla soru yerleştirip daha fazla soru anlatırken, RM'ye neden benzettiğinizi anlayamadım hocam.
Soru sayısı ve çeşidi olarak diyebileceğim birşey yok. Ama bilemiyorum, bana RM yi anımsatıyor üslup olarak.

Türkçe için çok bir fikrim yok ama 0'dan matematiği ben bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı ile attım yanında aktif matematik ve Antrenmanlarla Matematik ile cilaladım.

Mert hoca matematik için çok iyidir. Ayrıca kendisi TYT matematiğin en zorlayan yerlerinden biri olan problemler konusunda kullanılan ¨FourMath¨ metodunun bizzat mucididir.

Türkçede rüştü hoca.
Matematikte bıyıklı matematik veya mert hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…