CryingDark Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 Ben bir dil öğrencisiyim ve TYT konuları bitmedi. Sizce ne zamana kadar bitmeli?
E enesmz Zeptopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 11 de halledersen 12 de çok rahatlarsın.
John cakir Picopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 CryingDark dedi: Ben bir dil öğrencisiyim ve TYT konuları bitmedi. Sizce ne zamana kadar bitmeli? Genişletmek için tıkla... Dilden başka Sadece tyt ye girceksen Ocak ayında başlayıp Nisan'da bitirebilirsin CryingDark dedi: Ben bir dil öğrencisiyim ve TYT konuları bitmedi. Sizce ne zamana kadar bitmeli? Genişletmek için tıkla... Yaş kaç kral
CryingDark dedi: Ben bir dil öğrencisiyim ve TYT konuları bitmedi. Sizce ne zamana kadar bitmeli? Genişletmek için tıkla... Dilden başka Sadece tyt ye girceksen Ocak ayında başlayıp Nisan'da bitirebilirsin CryingDark dedi: Ben bir dil öğrencisiyim ve TYT konuları bitmedi. Sizce ne zamana kadar bitmeli? Genişletmek için tıkla... Yaş kaç kral
CryingDark Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 John cakir dedi: Dilden başka Sadece tyt ye girceksen Ocak ayında başlayıp Nisan'da bitirebilirsin Yaş kaç kral Genişletmek için tıkla... 18 Mezun oldum bu sene enesmz dedi: 11 de halledersen 12 de çok rahatlarsın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma eksik bilgi vermişim, mezunum ben.
John cakir dedi: Dilden başka Sadece tyt ye girceksen Ocak ayında başlayıp Nisan'da bitirebilirsin Yaş kaç kral Genişletmek için tıkla... 18 Mezun oldum bu sene enesmz dedi: 11 de halledersen 12 de çok rahatlarsın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma eksik bilgi vermişim, mezunum ben.