3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #11 Behzat Amir dedi: Endemik ve acil çözeceğim için onu almasam da mı olur yani? Bir de 345 in Türkçesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Türkçesini çözmedim ama al sen yine de matematiğini. FDD'nin Antikor serisini öneririm sana.
Behzat Amir dedi: Endemik ve acil çözeceğim için onu almasam da mı olur yani? Bir de 345 in Türkçesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Türkçesini çözmedim ama al sen yine de matematiğini. FDD'nin Antikor serisini öneririm sana.
berkingulle Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 159 15 Ocak 2021 #12 aydın yayınları önerebilirim ben ayt tyt kimyasını ve tyt matematiğini çözdüm soruları gayet güzeldi
3 386899 Centipat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 527 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #13 Antikorun denemesini çözdünüz mü?
Umut Şahinn Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #14 Behzat Amir dedi: 345'in düzeyi nasıl. Genişletmek için tıkla... Orijinal testleri güzel fakat diğer testleri kolay.
Behzat Amir dedi: 345'in düzeyi nasıl. Genişletmek için tıkla... Orijinal testleri güzel fakat diğer testleri kolay.
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 15 Ocak 2021 #15 Umut Şahinn dedi: Orijinal testleri güzel fakat diğer testleri kolay. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal a karar verdim endemik ve acilin yanına. Apotemi tyt mat satıştan kalkmış hocam .
Umut Şahinn dedi: Orijinal testleri güzel fakat diğer testleri kolay. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal a karar verdim endemik ve acilin yanına. Apotemi tyt mat satıştan kalkmış hocam .
Umut Şahinn Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #16 Behzat Amir dedi: Bilgi sarmal a karar verdim endemik ve acilin yanına. Apotemi tyt mat satıştan kalkmış hocam . Genişletmek için tıkla... Zaten fasikül halinde hocam, bilgi sarmalda iyidir ama apotemi fasiküllerini de çözmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Behzat Amir dedi: Bilgi sarmal a karar verdim endemik ve acilin yanına. Apotemi tyt mat satıştan kalkmış hocam . Genişletmek için tıkla... Zaten fasikül halinde hocam, bilgi sarmalda iyidir ama apotemi fasiküllerini de çözmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.